Doodaasbestellen.nl

Doodaasbestellen.nl

Doodaasbestellen.nl is binnen drie jaar tijd uitgegroeid tot de grootste dood aas specialist van de Benelux. Dit hebben wij gerealiseerd door uitstekende kwaliteit aasvissen te leveren met een gigantisch groot assortiment aanvullende producten voor het roofvissen. Hiernaast bieden we een razendsnelle levering en de beste service en nazorg voor elke roofvisser. Doordat al ons Dood Aas uitgebreid getest is, hebben wij een breed assortiment samen kunnen stellen voor de verschillende technieken. Dit zorgt voor het optimale resultaat aan de waterkant.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.