Doorax
Je huis makkelijk beter beveiligen? Zoek dan niet verder! Wij verkopen cilindersloten van de hoogste beveiligingsklasse voor lage prijzen. Wij bieden het merk M&C aan vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons krijg je persoonlijk advies en hulp op maat. Verzenden is gratis en retourneren doen we niet moeilijk over.

Zet nu de volgende stap naar jouw veiligheid en bestel M&C Cilinders bij Doorax.
De zekerheden van https://www.doorax.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.