Doosjehooi.nl

Doosjehooi.nl

U kent het wel: U koopt een nieuwe voorraad hooi voor uw huisdier en bij het openen van de geperste plastic verpakking valt er veel meer hooi uit dan u nodig heeft. Dat is vanaf nu verleden tijd: Doormiddel van deze handige kartonnen doos pakt u precies de hoeveel die er nodig is. Te veel gepakt? Geen probleem, dit stopt u zonder problemen weer terug.

Een knaagdier of konijn kan niet zonder hooi en is daarom vaak het belangrijkste voedsel. Een konijn of knaagdier moet altijd beschikking hebben tot hooi. Ons hooi komt direct van het land en ruikt daardoor heerlijk vers en zorgt voor een gezonde spijsvertering en darmflora.

Milieubewust
De kartonnen doos waar ons weide hooi in geleverd wordt heeft nog meer voordelen: Er wordt veel minder plastic gebruikt voor de verpakking. Daarnaast verzenden wij de weide hooi in speciale kartonnen dozen met voorgevormde handvaten zodat deze een tweede leven kunnen krijgen als handige verhuisdoos of opslagdoos. Een duurzame keuze!

Geselecteerde Kwaliteit
Deze weidehooi wordt rechtstreeks uit binnen- en buitenland ingekocht en door onze inkopers speciaal geselecteerd en gecontroleerd op onder andere de vochtigheidsgraad om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.
De zekerheden van https://www.doosjehooi.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.