DoubleUnders
Doubleunders.nl is de specialist in Nederland als het gaat om gear voor crosstraining. Wat wij als standaard voor onze producten verwachten, mag jij er ook van verwachten. Daarom selecteren wij voor ieder product enkel de hoogste standaard. Dit is de reden waarom je bij ons geen breed scala aan producten zult vinden; je ziet alleen het allerbeste. Omdat materiaal nooit het excuus mag zijn.
De zekerheden van https://www.doubleunders.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanuit een passie voor crossfit en jarenlange vriendschap, zijn wij in 2020 begonnen met DoubleUnders. Wij stellen hoge eisen aan ons materiaal en willen tot het uiterste kunnen gaan in een workout. Onze zoektocht heeft geleidt tot een kritisch gekozen productaanbod. Wat wij van onze gear verwachten, mag jij er ook van verwachten. Omdat materiaal nooit een excuus mag zijn.'


Bekijk Manifest