Douchezaak
Fredrik-Otto Lautenbag
Ik moest zeer lang wachten op de verzending. De belofte die in de tussentijd per mail werd gedaan, werd niet gehaald. Slechte communicatie en trage verzending. Pakket was wel goed verpakt. Maar dat was het wacht niet waard.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. We hebben je bestelling op 7 november ontvangen en bij één van de producten stond een levertijd van ongeveer twee weken vermeld op de productpagina. De complete bestelling is op 19 november verzonden, binnen deze aangegeven termijn. Vanuit onze kant is de levertijd dus volledig nagekomen.
Daarom vinden we het jammer dat de review spreekt over trage verzending en niet nagekomen beloftes. Wij hebben de bestelling netjes volgens de aangegeven informatie verwerkt en verzonden. We willen graag een eerlijk beeld geven aan andere klanten en daarom verzoeken we je om je beoordeling te heroverwegen op basis van de daadwerkelijke levertijd.
Fijn om te horen dat het pakket goed verpakt is aangekomen. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar. -
Marc
Geleverde materialen prima, maar anderhalve week wachten op bestelling zonder tussentijdse info kan echt niet. Na anderhalve week wachten zonder informatie te krijgen over de levering heb ik de klantenservice maar eens gebeld. Ik had verwacht dat ik opgelicht zou zijn, maar tot mijn verbazing en opluchting werd ik normaal te woord gestaan door de klantenservice. De bestelling werd drie dagen later geleverd. Eind goed al goed.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Goed om te horen dat alles uiteindelijk netjes is geleverd. Bij ieder product staat de levertijd duidelijk aangegeven en in jouw geval was dat één tot twee weken, waardoor er tussentijds weinig extra informatie beschikbaar was. Na het plaatsen van een bestelling sturen we altijd een bevestiging en zodra alles verzendklaar is ontvang je een track and trace of bellen we om samen een passend bezorgmoment af te stemmen. Op de dag van levering bellen we ook altijd een half uur van tevoren. Fijn dat ons team je telefonisch goed heeft geholpen en dat de levering verder in orde was. Mocht je later nog vragen hebben dan staan we voor je klaar.
Hoe beoordeel je Douchezaak?
Nicky
Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten, en deze is meerdere keren uitgesteld. Wel wil ik een compliment geven aan Wilbert Foppen, die ons steeds goed te woord heeft gestaan. Desondanks was het voor ons erg teleurstellend dat de levering zo vaak is uitgesteld, ook richting onze klant toe.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Jammer dat jullie zo lang hebben moeten wachten en dat de levering meerdere keren is uitgesteld. Dat had natuurlijk anders gemoeten en we snappen goed dat dit richting jullie klant ook vervelend was. Fijn om te horen dat Wilbert jullie steeds goed heeft geholpen, dat geven we zeker aan hem door. Als we nog iets voor jullie kunnen betekenen dan horen we het graag.
Ton
Contact gehad voor de levertijd van een douchestang. Zou 2 dagen later geleverd worden wat de reden was om hier te bestellen. Per mail ingelicht dat de stang toch niet op tijd meegegeven was met de vervoerder. Nog niets ontvangen maar Douchezaak wou al wel een review, bij dezen dus.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je beoordeling. We zien dat je geen toelichting hebt achtergelaten en horen graag wat we voor je hadden kunnen verbeteren. Onze klantenservice is goed bereikbaar en helpt je graag verder als er iets is waar we mee kunnen ondersteunen. Laat het ons gerust weten.
Hennie
Goed geholpen en snelle levering. Heel tevreden.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je vriendelijke review. Goed om te horen dat je snel bent geholpen en tevreden bent met de levering. We helpen je graag weer wanneer je iets nodig hebt.
Jaap Thesing
Goed meegedacht en installateur heeft goed werk gedaan
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Fijn om te horen dat er goed is meegedacht en dat de installateur uitstekend werk heeft geleverd. We staan altijd klaar om je verder te helpen wanneer dat nodig is.
Haeije Struiksma
In goede orde ontvangen
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles in goede orde is ontvangen. Als we je ergens mee kunnen helpen, staan we voor je klaar.
Jeroen-Ruben Loohuis
Netjes vaaraf gebeld om te controleren of ik thuis was. Super gezellige bezorger ook.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vooraf netjes bent gebeld en dat de bezorging zo prettig verliep. We geven je complimenten graag door aan onze bezorger. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
José
Douchebak 90x90
Antwoord van DouchezaakBedankt voor de 5 sterren. We waarderen het enorm. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten.
Peters
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Alles prima geregeld.Antwoord van DouchezaakHartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat je goed op de hoogte bent gehouden en dat alles naar wens is geregeld.
Grego van den Wijngaart
Precies zoals besteld en keurig binnen afgesproken periode geleverd
Antwoord van DouchezaakFijn om te horen dat alles helemaal naar wens is en zoals afgesproken is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop en helpen je graag weer wanneer je ons nodig hebt.
Annie Stolp
Het product was prima, maar veels te groot, ik heb netjes een mail gestuurd of ik het retour mocht sturen , dat mocht en heb het volledige bedrag keurig netjes terug gekregen.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Fijn om te horen dat het retourproces goed is verlopen en dat je het volledige bedrag netjes hebt teruggekregen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Jnw konijn
Product is goed
Levering zeer traagAntwoord van DouchezaakBedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en onze service continu te verbeteren.
Marianne
Gebeld op de dag voor levering of het uitkwam, heel fijn. Levering was ook nog heel snel.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze afstemming vooraf en de snelle levering zo hebt ervaren. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen en het is mooi dat dit goed is gelukt. Veel plezier met je bestelling!
Marionne Boschhuizen
Goede service, gemakkelijk en vriendelijk contact. Prima product.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat het contact goed verliep en je tevreden bent met het product. We helpen je in de toekomst graag weer verder.
Dhr. Bos
Op de website stond dat de kraan binnen 3 dagen geleverd kon worden, waar ik op andere sites 1,5 maand moest wachten. Na 2 dagen kreeg ik een telefoontje dat de kraan toch niet leverbaar is, pas half oktober. Precies zoals de andere aanbieders. Erg jammer want nu wacht ik al een tijd voordat ik verder kan met het installeren van ons fonteintje.
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de levertijd van de kraan toch langer bleek te zijn dan verwacht. Onze excuses hiervoor. We hebben je hierover direct telefonisch geïnformeerd, omdat we het belangrijk vinden dit persoonlijk door te geven.
We doen ons best om de levertijden op onze website zo actueel mogelijk te houden, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van de fabrikant. Begrijpelijk dat dit vervelend is als je graag verder wilt met de installatie. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar een passend alternatief dat sneller leverbaar is. -
Erol
Levering op tijd. Product zoals omschreven
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je review! Fijn dat de levering op tijd was en het product naar wens is.
Melissa
1: Communicatie. 2: Weten waar ze het over hebben. 3. Altijd goede service.
Al met al ,mensen met hart voor hun werk en dus zeker 5 sterren waard.Antwoord van DouchezaakBedankt voor deze mooie woorden en de 5 sterren! Heel fijn om te horen dat je onze communicatie, kennis en service zo waardeert. We doen ons werk met plezier en het is leuk dat dit zo wordt ervaren.
Sjaak
Via de website bij de webshop gekomen.
Nadat ik verkeerd beateld had zijn we gaan bellen. Alles netjes gewijzigd en veranderd.
Levertijd was wel van 3 dagen tot 2 weken, maar het was voor onze nieuwe zaak ,dus was geen probleem.
Alle materialen , zowel tegels als toilets netjes geleverd.
Voor mij gewoon weg een goed en eerlijk bedrijf met de juiste kennis.Antwoord van DouchezaakBedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles netjes geregeld is en je tevreden bent met de levering en service. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel succes met de nieuwe zaak.
Steven
Geweldig service! Snelle levering. En goed geholpen door Aaron bij de klantenservice!
Antwoord van DouchezaakBedankt voor je mooie review! Fijn dat de levering snel was en dat Aaron je goed heeft kunnen helpen.