Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen heeft 119 4 ster reviews 119
Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen heeft 34 3 ster reviews 34
Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen heeft 34 2 ster reviews 34
Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen heeft 68 1 ster reviews 68

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Louis Ra..

Perfect spul om ‘sn nachts ook lekker door de neus kunnen ademen.

2. Francis Van Buuren

Blijft voor geen meter zitten, doet helemaal niks

3. Hoe zou je Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen beoordelen?

4. Wim Blaak

Ik gebruik ze vooral voor de nacht en dat is meer dan verwacht, veel zuurstof snachts en geen droge mond meer in de ochtend. Ook vrouwlief is blij met minder gesnurk. Dus win-win. Nu ook maar eens geprobeerd voor mij atb rit. Na zo'n dertig km raakte 1 zijde plakstrip Los. Werking in deze kilometers was top. Ook weer veel lucht ter beschikking. Maar het toch loslaten van vond ik jammer, had nog 70 km voor de boeg. Ga het toch nogmaals weer proberen want er wordt aangegeven zelfs met zweten dat de plakstrip zou moeten blijven zitten. Wordt vervolgd.

5. Margie Sevenich

Jaren geleden heb ik deze ook gekocht bij Kijkshop in Roermond. Ze waren toe in 3 maten waarvan de kleinste vd drie mij paste. Helaas vond ik ze nergens meer. Nadat ik al verschillende had gekocht (die mij niet bevielen) zag ik jullie advertentie. Ik nam de gok om deze te proberen en verhip, dit was hetzelfde materiaal als wat ik jaren geleden bij de Kijkshop had gekocht! Ik ben heel blij dat ik deze gok gemaakt heb, wat mij heel veel geld had bespaard als ik niet al die verkeerde had gekocht.

6. Anoniem

De anti-snurkbeugel helpt totaal niet. Ik ben geen zware snurker en heb meerdere opnames gemaakt zonder de beugel en kan horen dat het met de beugel sterk verergerd is.

7. Melle Van Melle

Je merkt het verschil wel, maar na 5 a 10 minuten plakt die al niet meer