Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen
Wim Sterrenburg
Esther L
Superblij met het Neusspreider Pakket. Zo kan ik alle producten (in de verschillende maten) uitproberen zonder me arm te kopen en gefrustreerd te raken. Het was de volgende dag in huis
Hoe beoordeel je Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & Ervaringen?
Hans Altimari
Het werkt
Alfons Vleghels
Goede, snelle levering
Marinda
Ik snurk nog steeds, wat ik heb aangeschaft heeft helemaal niets geholpen.
Titato01
Levering was later, maar product doet waarvoor ik hem besteld heb
Anne
Product lijkt in eerste instantie goed te werken en verbeterd goed de ademhaling. Ik heb het product gekocht om mee te sporten, zodra ik begin te zweten laten de plakkers los en valt het product dus van je neus af. Waardeloos.
Suzan
Wel betaald, nooit ontvangen! Zelfs geen reactie op email
Jeroen
Helpt niet, ondanks proberen van verschillende combinaties
Marco
Heeft geen werking tegen het snurken
Guido
Snelle levering. Goed produkt -
Kirsten
Levering duurde erg lang. Wel nette klantenservice. Helaas werken de producten niet.
Moeti
Werkt uitstekend
Sjaak
Prima product en geeft meer lucht
Leonie
Heb mijn bestelling nooit ontvangen, heb mails gestuurd, gebeld en geen gehoor. Zeer slechte ervaring!
Antwoord van Dr. Breathe Well - Webshop Reviews & ErvaringenWe zien inderdaad dat er iets mis is gegaan bij de bezorging. We hebben direct een nieuwe bestelling voor je aangemaakt. Helaas hebben we eerdere emails hierover niet ontvangen. Excuses voor het ongemak.
Jurgen
Hele goede service maar de neusspreider geeft mij niet de gewenste extra lucht. Ik vind ze ook niet prettig in mijn neus zitten. Verschillende maten geprobeerd. Helaas voor mij maar misschien dat iemand anders daar wel baat bij heeft. Verder een betrouwbare leverancier.
Nathalie
Slechte producten, die niet werken. Prijs/kwaliteitverhouding zeer slecht. Lijkt idd rommel van TEMU. En dan de vele mailtjes die je voor één bestelling ontvangt. Ik bestel hier niets meer!
Andrea
Het zou misschien kunnen helpen maar dat bitje moet ik van kokhalzen dus werkt het helaas niet voor mij