Draakjes en Boefjes
Vivian Tano
Op de website staat “op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis”; ik vertrouwde daarop, maar helaas was het niet de volgende dag in huis. Ik heb besteld op donderdagochtend met de verwachting dat ik het vrijdag zou ontvangen, maar ik heb het helaas pas zaterdagmiddag ontvangen. Zaterdag hadden mijn meisjes een fotoshoot om 10:00 uur…. Heel jammer dat ze de fotoshoot niet in deze pakjes konden doen
Miriam Durieux-van Zuijlen
Ze zijn zo leuk hoop dat mijn kleindochter dat ook vindt.ze krijg ze met de kerst
O -
Hoe beoordeel je Draakjes en Boefjes?
Mary
Snel levering en goed kwaliteit pantoffeltjes
Bianca
Verbinding met klantenservice wordt gelijk verbroken
Roos Van gaal
Wij hebben een super mooie kerstjurk met schoentjes besteld en mijn dochter is echt helemaal gelukkig, betaalbaar en snel geleverd, hier gaan we zeker nog eens bestellen.😘
Ilona ten Cate-Borsch
Snelle service
Jan Slootmaekers
Alles liep gesmeerd.
M.M. Van Zeeland
Alice
Super goede webwinkel!
Jacqueline Vd Windt
Super snelle service, maar ze heeft het nog niet aan gehad!
Angélica Schaken
Snelle levering. Bestelling is zoals beschreven en volgens de foto’s.
Meryem
Er staat duidelijk voor 15:00 morgen in huis, mijn bestelling is pas na 3 dagen bezorgd. Waardoor het te laat is bezorgd. Helaas!
Suzan Bag
Snelle levering en super leuk setje 🥰
Kelly
Heel leuk jurkje gekocht voor mijn dochter, prijs & kwaliteit is boven verwachting. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Angela Calianno
Top !!op tijd geleverd
Alida Janse van Dorp
Mijn kleindochter heel blij gemaakt met dit pak van de Demon Hunters
Nihaila Daal
Snelle levering en prachtige schoenen zo blij mee me kleindochter gaat zo mooi vinden.
Sher Walker
Goede service! Duidelijkheid en snel bezorgd!
Byonda
Mijn dochter is super blij met haar gouden glitter schoenen! Ze zijn echt heel mooi! Snelle levering zelfs in deze drukke tijd!
Diëgo De Klerk
Leuke kleding en schoenen voor weinig