Drankstunter.nl

Drankstunter.nl

Voordelig drank bestellen doe je bij DrankStunter.nl de online slijterij. Voor particulieren en bedrijven!
De zekerheden van https://drankstunter.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Drankstunter.nl is de online hotspot voor al jouw heerlijke dranken. Wij zijn zelf drankliefhebbers en kunnen enorm genieten van de intense smaak die achterblijft. Zo is Drankstunter.nl ook ontstaan. Heerlijk onder het genot van een drankje, dromen delen met elkaar. Cheers to the moment, is onze slogan. Wij willen fans van onze klanten maken. Wij willen de goedkoopste, de beste en de snelste zijn! Dit kunnen we bereiken door inderdaad de meest scherpe prijzen te hanteren, iedere dag een beetje beter te worden door goed naar de behoeften en wensen van onze klanten te luisteren. Wij willen dat iedereen kan genieten!


Bekijk Manifest