Dromen & Wonen
Roy Bakker
Super levering, vlot en prima kussen !
Margareth Hartman
Probeer al een week om iets te retourneren. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Het 023 nummer wat op
de site staat is niet in gebruik.
Hoe moet ik nu iets retour sturen?Antwoord van Dromen & WonenVervelend dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Ons telefoonummer is onlangs aangepast maar we zijn vergeten dit ook te veranderen op de website. Inmiddels hebben we u via de mail voorzien van een gratis retourlabel.
Excuses voor het ongemak. -
Hoe beoordeel je Dromen & Wonen?
Catharina Potocan
Duidelijke beschrijving artikel en snelle levering.
Ria Bankers
Mooi product, een verkoelend dekbed wat echt goed verkoeling geeft.
Dimitri Tutak
Zeer tevreden
Jolanda Bosch
Het dekbedovertrek is van goede kwaliteit voor een redelijke prijs en een goede, snelle bezorging.
Jenny Elshof
Mooie sprei voor een kleine prijs
Aram Seddik
Snel geleverd
Jacqueline de Coster
Meerdere plekken kapot niet goed gestikt zelfs de slopen kapot
Bert
Zensation Dekbedovertrek - Basic Chique - Hotel Strepen - 245836010, Antraciet 200x220 besteld.
Helaas zowel kussenslopen en dekbedovertrek ingescheurd en slecht afgewerkt.
Ondanks dat mijn claim ruim na het verstrijken van retourperiode is ingediend, heeft dit bedrijf er alles aan gedaan om een goede en ook snelle oplossing te vinden. Hier kan echt menig bedrijf een puntje aan zuigen.Antwoord van Dromen & WonenHoi Bert,
Zou u contact met ons op willen nemen dan kunnen we gezamenlijk tot een oplossing komen. -
Olesya Bogomolnaia
Antwoord van Dromen & WonenHoi Olesya, bedankt voor je review!
Rene Simon
Goede prijs kwaliteit verhouding
Antwoord van Dromen & WonenHoi Rene, bedankt voor je review!
Fam. Verkamman
Goede prijs, goede kwaliteit, ruim assortiment, snel geleverd
Antwoord van Dromen & WonenHoi Fam. Verkamman, bedankt voor je review!
Sylvia Neleman
Levering ect prima, echter vond dat het product qua kleur niet overeen kwam zoals dit werd getoond op internet
Antwoord van Dromen & WonenHoi Sylvia, vervelend dat de foto niet overeenkomt met de werkelijkheid. We hebben dit inmiddels doorgezet naar de leverancier.
Mocht u niet tevreden zijn met de aankoop kunt u het artikel altijd gratis retourneren. -
A Van kempen
Mooie prijs
Antwoord van Dromen & WonenHoi A Van kempen, bedankt voor je review!
John van Luijk
heel snel geleverd,ziet er heel mooi uit,ligt al op ons bedje ,straks eerste nacht erin slapen leuk!!
Antwoord van Dromen & WonenHoi John, bedankt voor je review!
Marlou Bruin
Alles prima geregeld snel in huis en mooie fleecedeken lekker royaal
Antwoord van Dromen & WonenHoi Marlou, bedankt voor je review!
Bo Strik
Wel geld innen terwijl er eigenlijk al geweten wordt dat geleverde artikel niet meer voorradig is. Geld wel weer snel terug, maar dit soort dingen zijn met de technologie van tegenwoordig echt onnodig.
Antwoord van Dromen & WonenHoi Bo, vervelend dat het artikel niet meer leverbaar was. In dit geval kunnen we enkel zorgen voor een snelle terugbetaling.
Het artikel is inmiddels weer voorradig, mocht je willen bestellen kun je dat met 10% korting doen via de website. -
Karel Schuitema
Snelle levering!
Antwoord van Dromen & WonenHoi Karel, bedankt voor je review!
Maryam
Mooi dekbedovertrek , op tijd geleverd
Antwoord van Dromen & WonenHoi Maryam, bedankt voor je review!