Dropgigant

Dropgigant

Dropgigant is de webshop voor drop. Bij ons vind je alle soorten handig georganiseerd en altijd voor de beste prijs! Als je een product bij ons hebt gekocht, zou je dan een beoordeling willen geven? Dat zou geweldig zijn!

Wij leveren onze drop in handige, hersluitbare zakken. Zo blijven je dropjes lekker vers en drogen ze niet uit. Ideaal om mee te nemen, bijvoorbeeld in de auto of op het werk. Dit maakt het ook mogelijk om slim gebruik te maken van voordeelacties! Bij grote volumes hanteren wij natuurlijk scherpe prijzen. Wil je echt groot inkopen, vraag dan even een offerte aan bij de klantenservice.
Drop, Snoep, Oud Hollands
De zekerheden van https://dropgigant.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.