Dropgigant

Dropgigant

Dropgigant is dé webshop voor drop. Wij hebben (bijna) alle drop in Nederland! Alleen de beste soorten, de echte merken en uitblinkende service. Bestel ze in hersluitbare, papieren zakken van 125g tot 1kg!

Ligt jouw favoriete drop niet meer in de supermarkt? Grote kans dat wij er bulten van op voorraad hebben. Met ons eigen merk “Dropgigant” introduceren we dropmixen en unieke producten die je nergens anders vindt. En vind je het lastig om een keuze te maken uit ons gigantische assortiment? Snappen we. Daarom hebben we ze allemaal geproefd en ze voorzien van duidelijke beschrijvingen, vergelijkbare dropjes en smaaknotities. Niemand is zo gek op drop als wij - ook al slaan we er soms een beetje in door!
Drop Snoep Oud Hollands
De zekerheden van https://dropgigant.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Dropgigant is ontstaan omstreeks December 2020. Wij (Sjoerd, Niels en Louis) zijn 3 jonge gasten die veel affiniteit hebben met online marketing en logistiek. Vanuit daar ontstond het idee om online te gaan ondernemen - met deze webshop als gevolg. Drop is inmiddels echt onze passie geworden - we hebben er ons in de paar jaar dat we er mee bezig zijn echt helemaal in vastgebeten. Dat zie je terug in onze zorgvuldig samengestelde productteksten met smaaknotities, uitgewerkte specificaties en ingredienten, dropmixen en informatieve blogs over alles wat met drop te maken heeft. En we zijn nog lang niet klaar!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.