Dropgigant
Ligt jouw favoriete drop niet meer in de supermarkt? Grote kans dat wij er bulten van op voorraad hebben. Met ons eigen merk “Dropgigant” introduceren we dropmixen en unieke producten die je nergens anders vindt. En vind je het lastig om een keuze te maken uit ons gigantische assortiment? Snappen we. Daarom hebben we ze allemaal geproefd en ze voorzien van duidelijke beschrijvingen, vergelijkbare dropjes en smaaknotities. Niemand is zo gek op drop als wij - ook al slaan we er soms een beetje in door!
Esther Wal-daalman
Antwoord van DropgigantHee Esther, ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling! Geniet van je bestelling.
John Van Straalen
Prima geregelt en snel. Goed verpakt .
Antwoord van DropgigantOntzettend bedankt voor je mooie review, John!
Hoe beoordeel je Dropgigant?
Ada Haring
Snelle levering en heerlijke drop
Antwoord van DropgigantBedankt voor je mooie beoordeling, Ada! Geniet van je dropjes
Abel Overzier
Enorm veel keuze in drop, ook varianten die anders moeilijk te vinden zijn.
Antwoord van DropgigantHee Abel, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Laat het vooral weten als je nog wat mist, dan gaan we proberen om dat toe te voegen. Geniet van je bestelling!
Mar Stolk
Mooi op tijd en heel goed verpakt.
Antwoord van DropgigantBedankt voot de vijf sterren, Mar! Leuk om te lezen dat je tevreden bent :) Tot de volgende keer!
Gerry van Oorschot
Snelle levering, goede service,zeer tevreden.Zoute drop en honingdrop lekker! Zoete drop niet lekker en te grote stukken,maar klepper en klepper drop is wel de lekkerste.
Antwoord van DropgigantOntzettend bedankt voor je review, Gerry. Blij om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je bestelling :)
A.H.
Alles goed 😊
Antwoord van DropgigantOnzettend bedankt voor je review, A.H! Geniet van je bestelling
Mariette Brinkman
Heerlijke drop, snelle bestelling:
Wat wil een klant nog meer..
Meer drop!Antwoord van DropgigantHa Mariette, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor de positieve beoordeling! Wij zijn ook heel blij met jou 🥰 Geniet er van!
jeanet Clarke-Uitslag
sommige drop is hier moeilijk te krijgen dus ideaal dat jullie al die soorten hebben en ook nog eens in kleine hoeveelheden dus binnenkort andere ouderwetse snoep uit proberen lekkerrrrr
Antwoord van DropgigantHee Jeanet, ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Binnenkort komt er nog een hele bult oud hollands snoep aan, dus hou de site goed in de gaten :) Veel plezier met je bestelling
Gerda Aiddoun-vis
Top levering
Antwoord van DropgigantGerda, bedankt voor je beoordeling!
Caroline
Uitstekende service!
Antwoord van DropgigantCaroline, ontzettend bedankt voor je review!
Anton van der Heijden
Prima, snelle levering
Antwoord van DropgigantBedankt voor je mooie beoordeling, Anton!
Chris Maas
Antwoord van DropgigantDankjewel voor de 5 sterren, Chris! We hopen dat je geniet van je bestelling :)
Gerry De Oude
1 soort drop ,was de bedoeling
Antwoord van DropgigantHee Gerry, wat jammer dat je een minder goede ervaring hebt gehad. Echter kunnen wij niet veel voor je doen als je niet ingaat op onze pogingen om het op te lossen.
Je hebt twee losse bestellingen geplaatst, beide betaald en die zijn ook beide binnen een dag verzonden. Achteraf mail je ons dat je een van de twee bestellingen wilt annuleren. Dat kan zeker als ze nog niet weg zijn, maar niet meer als ze al verzonden zijn. We hebben meerdere malen geprobeerd om contact te zoeken en verschillende oplossingen aangeboden zoals het terugsturen en het bedrag crediteren. Hier heb je helaas niet op gereageerd.
We vinden het erg jammer dat wij een 2-sterren beoordeling van je krijgen aangezien wij binnen een dag verzonden hebben en op al je mails binnen een dag hebben gereageerd.
Mocht je dit toch nog willen oplossen, laat het ons dan alsjeblieft weten dan helpen we je natuurlijk graag. Hopelijk heb je de volgende keer een betere ervaring.
fijne dag en vriendelijke groet,
Klantenservice Dropgigant -
Monique Dolleman
De keuze is Reuze, eenvoudig te bestellen en snelle levering
Antwoord van DropgigantHee Monique, wat leuk om te lezen! Heel erg bedankt voor de 5 sterren en laat het vooral weten als je een product mist, dan kijken we of we er aan kunnen komen.
Marian Van Eindhoven
Goed verpakt en nog iets lekkers erbij
Antwoord van DropgigantHee Marian, bedankt voor je mooie beoordeling. Geniet van je bestelling en je cadeautje!
AJ Janssens
Ging alles lekker snel.
Antwoord van DropgigantAJ, ontzettend bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat alles naar wens is.
Hennie
Heerlijk groentjes deze zijn niet meer verkrijgbaar in de winkel.
Antwoord van DropgigantHee Hennie, wat een leuke review. Dat klopt, maar wel bij Dropgigant ;) Geniet er van!
JR
Snelle levering. Prima voortgang rapportage.
Antwoord van DropgigantJR, ontzettend bedankt voor de mooie review!
Cor Schoe
Goed gelopen hoor.
Antwoord van DropgigantHee Cor, ontzettend bedankt voor de mooie review :) Tot de volgende keer!