Dumpwarehouse.nl - Sportprijzenwarehouse.nl
Laat u verrassen door het assortiment van onze Dump & Sportprijzen-speciaalzaak!
Dump & Darts Naaldwijk is al sinds 1997 gevestigd aan de Kleine Woerdlaan 19 in Naaldwijk.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk kunt u uw bestelling via onze webshop doorgeven en in onze winkel afhalen. Voor verdere vragen over ons assortiment, staan we u ook graag telefonisch te woord via 0174-641111.
We heten u van harte welkom in onze webwinkel, waar u zich kunt laten verrassen door het ruime assortiment sportprijzen, medailles, awards, backpacking- en camping artikelen, dump- en stoere leger artikelen, politie & beveiligingskleding, werkschoenen en werkkleding!
Mick de Gruiter
Uitstekend assortiment en erg klantvriendelijk
Milton snitselaar
Prijs goed. Duidelijke site snelle levering
Hoe beoordeel je Dumpwarehouse.nl - Sportprijzenwarehouse.nl?
Edward de Ruiter
Keurige service
Edwin Steevensz
Goede service en zeker snelle levering goed verpakt
Corstiaan
Mooie producten en snelle levering. Ze geven goed advies!
Mick Lievaart
Prima prijs en goed service
Tea van der Velden
Snelle en correcte levering
Sven
Goede prijs, snelle levering, goede kwaliteit, ander merk dan op de foto (kwaliteit valt niet tegen)
Edwin Guldemundt
Snel geleverd, kwaliteit prima
Pieter Eijgenraam
Product was iets anders maar werd netjes telefonisch benaderd en opgelost
Laad meer