Dutch Art Reproductions

Dutch Art Reproductions

Wij verkopen hoge kwaliteit reproducties op canvas en op keramische tegels van meesterwerken uit de Nederlandse musea en van hedendaagse kunstenaars. Sinds 2005 worden onze reproducties in de museumwinkels van het Van Gogh museum, Kröller-Müller museum en het Mauritshuis verkocht. Sinds 2018 verkopen wij onze producten ook via deze webshop. U vindt een ruime selectie van werken uit het Rijksmuseum, Kröller-Müller museum en het Mauritshuis. Kunt u in onze webshop het kunstwerk waarnaar u op zoek bent niet vinden, neem dan contact met ons op, dan gaan wij het voor u verzorgen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.