Dutch Brownies

Dutch Brownies

Brownies, brownies en nog eens brownies, lekker makkelijk online te bestellen en dan is het wachten op de postbode!

We bakken de heerlijkste brownies met alleen maar eerlijke pure ingrediënten en met glutenvrije meelmix van Schär, dus standaard zijn al onze brownies glutenvrij! Maar daar proef je niks van door de (h)eerlijke rijke chocolade van Callebaut! We gebruiken geen kunstmatige geur, kleur, smaakstoffen of kunstmatige conserveermiddelen in onze brownie recept. Dus echt de pure brownie zoals die hoort te zijn. Smeuïg en vol van smaak....Gewoon de lekkerste dus!
De zekerheden van https://www.dutchbrownies.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.