Dutch Jerky
Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.
De zekerheden van https://www.dutchjerky.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In Amerika is Beef Jerky heel populair en op elke straathoek verkrijgbaar. Ons verhaal is 15 jaar geleden begonnen in San Antonio, Texas. Tijdens en na een reis naar deze mooie stad aten wij ons helemaal vol aan deze heerlijke Beef Jerky. Helaas waren de zakken Jerky die we meenamen naar Nederland binnen enkele dagen op en konden wij Jerky van deze kwaliteit in Nederland niet vinden.
Toen hebben we besloten om het zelf te gaan maken. Na vele honderden recepten uitproberen, is het ons eindelijk gelukt de Amerikaanse smaak te evenaren.


Bekijk Manifest