Dutch Plaza

Dutch Plaza

Dutch Plaza is de online shop voor uw consumentenelektronica en gadgets van alle bekende merken. We doen ons best om onze producten tegen de beste prijs aan te bieden om ervoor te zorgen dat het winkelen leuk en voordelig blijft.

De missie van Dutch Plaza is om de klant altijd tevreden te stellen. Onze klanten zijn tevreden met onze klantenservice en de snelle levering. Al onze producten zijn nieuw in doos en origineel.

Onze prijzen zijn zonder verborgen kosten. Wij leveren de bestelde producten binnen 24 uur na het bestellen, hierdoor zorgen wij voor een uitstekende shopping ervaring. Dutch Plaza bezit tevens over een webwinkel keurmerk. Dutch Plaza biedt ook 14 dagen retourbeleid en 24 maanden garantie op de meeste aankopen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen op al uw aankopen.
De zekerheden van https://dutch-plaza.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest