Hele mooie producten en mooie prijzen😍
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Kim
- T’tje Teunissen
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat een telefoonhoesje zo’n verschil kon maken, maar Dutchies heeft me compleet verrast. Vanaf het moment dat ik het hoesje uit de verpakking haalde, voelde het premium aan. Het design is stijlvol, de afwerking is top en het geeft mijn telefoon direct een luxe uitstraling. Wat ik vooral geweldig vind, is dat het niet alleen mooi is, maar ook echt praktisch. Mijn telefoon voelt stevig beschermd zonder dat het hoesje lomp of zwaar aanvoelt. De pasvorm is perfect en alle knoppen blijven makkelijk te gebruiken.
Hoe zou je Dutchies beoordelen?
- Luanne
Mooi product qua design en kwaliteit. Fijne webshop, snelle levering en mooi verpakt. Ik heb de hele combinatie gekocht. Fashionable en super handig vooral tijdens uitlaten van de hond. Huissleutel gaat in het kleine tasje, handen vrij maar toch telefoon mee en niet in mijn zakken gepropt. Staat ook nog mooi.
- Doreen
Weg blij mee met de hele set. Goede kwaliteit ook!
- Monirenee
Prima hoes, mooie kwaliteit, snel verzonden, blij mee
- Zoï
Bij mijn nieuwe telefoon heb ik meteen een nieuw hoesje en telefoonkoord besteld. Ze zijn beide natuurlijk erg mooi en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed! De telefoon valt goed in het hoesje en beschermt dan ook goed. Ook handig dat er in het hoesje meerdere pasjes kunnen. Super blij mee :) Ik heb het hoesje om 22:30 besteld en hij was de volgende dag al binnen!!