Beoordeeld met een 9,6 door 1.547 klanten

Dyona
Bij Dyona vind je prachtige edelstenen, geurige wierook, handige spiritual supplies en veel meer moois. Bezield ondernemen vind haar weg in deze webshop. Persoonlijke aandacht en service verenigen zich bij Dyona, samen met de magische belevenis van artikelen die ondersteuning bieden bij spirituele ontwikkeling, meditatie, zorgen voor een fijn thuis en mooie cadeau's.
De zekerheden van https://www.dyona.nl
9,6
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Dyona brengt spiritualiteit samen met het dagelijks leven. Wij geven je tools om meer mindful te leven, mee te stromen met de seizoenen en jouw inner magic te laten ontwaken. Dyona staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en de persoonlijke touch. Alles wat je in onze webwinkel vindt is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven. Van leerzame cursussen tot en met de mooiste amethisten, je vindt het bij Dyona.
Wij werken zo duurzaam mogelijk en hebben onder andere een trouwe samenwerking Trees For All.
Bekijk Manifest
Identiteit geverifieerd
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2017
- 61451363
- btw
- NL001255163B32
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op EU-wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.