E-Fold
Welkom bij E-Fold,

Wij zijn dé plek voor stijlvolle, duurzame en technologisch geavanceerde elektrische vouwfietsen en geweldige accessoires. Onze fietsen zijn niet alleen groen, maar ook kleurrijk, vol leven en zo briljant ontworpen dat ze perfect passen in het hectische stadsleven of voor een ritje buiten de gebaande paden. Het optimale gemak van onze draagbare gemotoriseerde wonderen zal je versteld doen staan!

E-Fold fietsen zijn gebouwd om indruk te maken. Ze combineren uitmuntende prestaties met robuuste duurzaamheid. Uitgerust met sterke maar stille motoren, betrouwbare batterijen en gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor een naadloze en plezierige rit. Plus, ze vouwen praktisch op tot een handtasformaat, dus waar je ook gaat, je trouwe fiets kan mee!

Bij E-Fold hebben we ervoor gezorgd dat ons online winkelen simpel en veilig is, bieden we snelle levering, en is onze klantenservice zo vriendelijk en behulpzaam dat je ons bijna zou willen uitnodigen voor het avondeten!

Dus kom langs en rijd de toekomst van het persoonlijk vervoer tegemoet met E-Fold. Want de enige dingen die beter zijn dan fietsen, zijn lachen, liefde en natuurlijk elektrische vouwfietsen van E-Fold!
De zekerheden van https://e-fold.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.