E-Scentuals

E-Scentuals

Verkoop van parfum, lichaamsverzorging en huisgeuren
De zekerheden van https://e-scentuals.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We maken het graag persoonlijk. In onze zoektocht naar bijzondere geuren en verzorgingsproducten hebben we een aantal mooie pareltjes gevonden. Bijzondere, lokaal georiënteerde merken met ieder een eigen verhaal. Van avontuurlijke geuren uit Elba, Parijs en de Provence, tot crèmes ontwikkeld door apothekers uit New York. Ambachtelijk en met liefde vervaardigd tot het etiket aan toe. Over elk product uit ons assortiment is wel iets te vertellen. Dat vinden we belangrijk. Vraag ons gerust om persoonlijk advies.Of het gaat om een parfum voor jezelf, een nieuwe geur voor je huis of een mooi geschenk voor een vriend of vriendin.


Bekijk Manifest