E-scooters Texel

E-scooters Texel

Duurzaam Texel ontdekken op één van onze E-Scooters.

Op Texel waait het altijd! Hoewel het eiland prachtig is om te ontdekken op de fiets, vergt het vaak veel energie. Op één van onze elektrische scooters trotseer je de wind zonder problemen en kun je op relaxte wijze alle hoogtepunten en bezienswaardigheden bezoeken.

Boek nu je avontuur op Texel!
Scooter verhuur, Vrijetijdsactiviteiten
De zekerheden van https://www.e-scooterstexel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij, Raymond en Elie zijn gepassioneerd geraakt om mensen onbetaalbare herinneringen te laten verzamelen. Op Texel maken wij het voor de bezoekers en inwoners onvergetelijk om met onze fantastische e-scooters het prachtige eiland te verkennen.

Wij leveren de hoogst mogelijke service om het moment onvergetelijk te maken. En om dit te onderbouwen hebben wij Webwinkelkeur, om transparant en toegankelijk te zijn.

Wij, Raymond en Elie onderschrijven dit manifest voor het creëren van onvergetelijke herinneringen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.