E-sigaretwinkel.com

E-sigaretwinkel.com

E-sigaret kopen? Op zoek naar een alternatief voor tabak? Wij adviseren u vakkundig over esigaretten en e-liquids in onze winkel in Almere buiten en Webshop.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Esigaretwinkel.com heeft filialen in: Almere-buiten, Lelystad en Hoofddorp, daarnaast kun je al onze producten in onze webshop aankopen.
Bij E-sigaretwinkel.com geven we in al onze filialen graag advies over het in gebruik nemen of het juiste gebruik van de e-sigaret. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze turbulente markt en doen er alles aan om de laatste modellen en ontwikkelingen in ons assortiment te hebben. Wij zijn dus niet zomaar de zoveelste (online) e-sigaret-shop, maar een bedrijf dat zich met hart en nieren bezighoudt met het laatste nieuws op het gebied van e-sigaretten, e-liquids, onderdelen etc.


Bekijk Manifest