Lidmaatschap geannuleerd

EPDMLand.nl heeft 6 4 ster reviews 6
EPDMLand.nl heeft 6 3 ster reviews 6
EPDMLand.nl heeft 2 2 ster reviews 2
EPDMLand.nl heeft 5 1 ster reviews 5

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Rudi Wyns

Juist wat ik nodig heb,super.

2. Peter Van den Berg

Goed resultaat voor weinig

3. Hoe zou je EPDMLand.nl beoordelen?

4. Wim Hanewald

Ik heb nu reeds twee keer u gemaild dat u het verkeerde product heeft geleverd, Maar tot heden NIETS VERNOMEN Ik hoop alsnog van u een reactie te krijgen Het gaat om het bestelnummer VK-EL2787 Mvg Willem Hanewald

5. Ernest

Niet geleverd wat ik besteld heb (alu in plaats van zwart). Niet bereikbaar via de telefoon. Geen enkele reactie op mails. Kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling is.

6. Benny Slagers

Communicatie per mail heel slecht, werd meermaals niet op gereageerd. Gelukkig wel het product gekregen na > 2 weken.

7. Matthijs

Levertijd zou 1-3 dagen zijn en mogelijk als er 1 product later is mogelijk enige vertraging. Is natuurlijk mogelijk maar het ontbreken van enige melding hiervan dan wel telefonisch of per email bereikbaar zijn maakt duidelijkheid hierover te krijgen erg lastig. Telefonisch is men nu al 5 dagen in training. Kan toch niet zo zijn dat het gehele bedrijf daarmee niet bereikbaar is? Wellicht dat een terugkoppeling en alsnog de beloofde afhandeling/ levering mijn boordeling nog doet bijstellen