EScooterSpecialist

EScooterSpecialist

EScooterSpecialist, dé specialist in elektrische scooters! Heb je de elektrische scooter gevonden die bij jou of jouw bedrijf past? Dan leveren wij hem gratis op het afgesproken adres af! Afrekenen kan in een keer, maar ook tot 36 termijnen.
De zekerheden van https://escooterspecialist.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Ik ben Bas Bakker. Ik woon in een klein dorpje in Brabant genaamd Herpt.

Naast mijn passie voor elektrische scooters, heb ik ruim 11 en een half jaar een succesvolle baan als scooter en motor rij instructeur gehad. Behalve lesgeven wou ik graag nog wat meer doen.

De euforie wanneer iemand geslaagd is voor het rijbewijs is natuurlijk super gaaf! Maar voor mij is het pas echt compleet wanneer er dan ook echt gereden gaat worden met een (elektrische) scooter of motor.


Bekijk Manifest