EarwaxShop
Bij EarwaxShop verwijderen we oorsmeer in de winkelstraat (wij zuigen je oren uit net als de KNO-arts in het ziekenhuis. Onze oorexperts staan onder supervisie van de KNO-arts, en helpen je snel en comfortabel van je klachten af - binnen 20 tot 30 minuten sta je weer buiten met een helder gehoor.
9,4
Filter 245 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 207 met beschrijving

• Martin
    Review voor EarwaxShop

Vriendelijk ontvangen en uitleg gehad over de behandeling. Ook werd er een video gemaakt van de situatie in mijn oren voor en na het uitzuigen. De uiteindelijke procedure duurde ongeveer 1 minuut per oor en was geheel pijnloos. Enig puntje van kritiek: €80 is wel behoorlijk aan de prijs want ik stond na 15 minuten weer buiten. Maar ja, mijn oren zijn weer brandschoon en ik hoor beter.

• CdS
    Review voor EarwaxShop

Zeer goed geholpen! De dame legde alles goed uit en nam daar ook de tijd voor! Behandeling was naar tevredenheid!

• Hoe beoordeel je EarwaxShop?

• Marja

Sterren spreken voor zich

• Anita

Geweldige service

• MJ
    Review voor EarwaxShop

De afspraak met de audicien was snel gemaakt. Vriendelijke man. De behandeling is helaas slecht bevallen. Het deed pijn en de behandeling moest daardoor regelmatig onderbroken worden. Toen het andere oor aan de beurt was, waar ik last heb van tinnitus, werd de pijn ondraaglijk. Ik werd erg draaierig en ben even buiten bewustzijn geraakt. Daarna erg misselijk met braken. Extreme reaktie. Oorsmeer was er toen nog niet helemaal uit, maar we zijn gestopt. Onderweg naar huis moest mijn man de auto stoppen omdat ik weer moest braken. Veel last daarna van pulserende tinnitus. Afspraak met KNOarts.

• Frans
    Review voor EarwaxShop

Vergeleken met een eerdere ervaring in Nijmegen was dit in Bemmel een oncomfortabele zitting. Na het toucheren van de gehoorgang zag ik af van verdere actie en is er nog eea achter gebleven. Gelukkig geen blijvende schade.

• Bob
    Review voor EarwaxShop

Uitstekende snelle vriendelijke service . Kan ik iedereen aanbevelen. Geweldige uitvinding. Aangenamer en effectiever dan de (oude)methode van uitspuiten.

• Jos
    Review voor EarwaxShop

Netjes en voorzichtig een oorprop uitgezogen

• Erna Theunissen
    Review voor EarwaxShop

Er is geen afspraak met mij gemaakt. Ondanks bericht op website is er geen contact met mij opgenomen.

• Frank

Sorry maar ik heb niks besteld 10 februari krijg ik een behandeling
    De persoon die ik aan de telefoon heb gehad was heel vriendelijk en behulpzaam die heeft mij goed uitgelegd wat er gaat gebeuren ik heb hier alle vertrouwen in ik heb mijn afspraak in bakel staan dus ik wil u na mijn behandeling gerust nog eens te woord staan hoe het mij is bevallen
    Mvg Frank

• Julia
    Review voor EarwaxShop

Super goed geholpen! Alles werd duidelijk uitgelegd en via de camera kon je goed meekijken wat de staat van het oorsmeer was.
    Ik denk dat ik oprecht in 10 jaar gedonder met jaarlijks uitspuiten van mijn oor, nog nooit zulke schone oorgangen heb gehad als na deze behandeling. Ik ben hartstikke tevreden!

• Sanne
    Review voor EarwaxShop

Fijne service! Gratis na controle gehad en zeer vriendelijke behandelaar.

• Ton
    Review voor EarwaxShop

Na eigen twijfel of het trommelvlies nog wel in orde was, via Van Wely in Roosendaal de oren laten schoonzuigen (mooie winkel!). Via een KNO-arts (wachtlijst en onduidelijke eigen kosten) was voor mij geen optie. Dit is ook een veel betere ervaring dan het uitspuiten bij de huisartsenpraktijk. Prima begeleiding met meekijken in het oor voor en na reiniging. Bleek na het uitzuigen dat er inderdaad een perforatie van het trommelvlies was (vermoedelijk bij het uitspuiten bij de huisarts). Dit wordt elk jaar een bezoekje aan Van Wely in Roosendaal.

• René
    Review voor EarwaxShop

Fijn dat ik snel terecht kon en prettige behandeling. Veel fijner dan uitspuiten.

• Snel verwezen, en snel geholpen !
    Review voor EarwaxShop

Via Earwaxshop kwam ik bij een audiciën in Utrecht (Makker, in Overvecht) waar ik snel terecht kon en Erik mij vlot en OORdeelkundig (haha) heeft onderzocht. Helaas kon hij mij niet verder helpen, want de verstopping bleek in het middenoor te zitten. Terecht dat hij mij dus doorverwees naar de huisarts voor verder onderzoek en behandeling.

Hij heeft wel meteen het trommelvlies van buitenaf bekeken en mijn gehoor uitgebreider getest (met beengeleiding), zodat ik alvast wist dat daar weinig aan schort. Een heel goede service, dus ! (De huisarts heeft zijn bevindingen inmiddels bevestigd.)

Antwoord van EarwaxShop

Heel erg bedankt voor jouw komst en feedback. Onze audiciens staan voor je klaar en kijken per situatie wat het beste is. Fijn dat je zo goed geholpen bent. Groet Kumle

• Jos
    Review voor EarwaxShop

Telefonisch afspraak kunnen maken op korte termijn! Vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen. De behandeling was zorgvuldig en geruststellend. Ik hoor weer 100%. Indien nodig kom ik graag terug!

Antwoord van EarwaxShop

Goede oorzorg en zonder lang te wachten. Daar staan we voor! Dank Jos! Groet, Kumle

• Dennis
    Review voor EarwaxShop

Nooit een reactie gehad op mijn verzoek voor een afspraak. Service zou voor mij op de 1e plek staan. Vandaar 1 ster

Antwoord van EarwaxShop

Hi Dennis, wat vervelend om te horen dat je geen reactie hebt gehad op je verzoek. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@earwaxshop.com? Dan kijken we hoe we je kunnen helpen! Groet, Kumle

• Francis
    Review voor EarwaxShop

Grondig onderzocht en zorgvuldig behandeld. Altijd een geruststelling om te weten dat je oren schoon zijn want de werking van hoorapparaten is toch erg gevoelig.

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Francis, fijn te lezen dat het uitzuigen van jouw oren goed bevallen is. Al de bij ons aangesloten audiciens staan onder toezicht van de KNO arts en bij problemen of als we iets bijzonders tegenkomen wordt snel doorverwezen. Groet Kumle

• Jorg
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Goede service, vriendelijk, goede uitleg en veel fijner dan oren uitspuiten

Antwoord van EarwaxShop

Hi Jorg, bedankt voor de feedback! De meest prettige manier van oren schoonmaken is inderdaad uitzuigen! Groet, Karin

• Jaap Welp
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

op tijd en vakkundig gehoplpen

Antwoord van EarwaxShop

Dank voor de feedback Jaap!