EarwaxShop
Bij EarwaxShop verwijderen we oorsmeer in de winkelstraat (wij zuigen je oren uit net als de KNO-arts in het ziekenhuis. Onze oorexperts staan onder supervisie van de KNO-arts, en helpen je snel en comfortabel van je klachten af - binnen 20 tot 30 minuten sta je weer buiten met een helder gehoor.
9,4
Filter 208 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 174 met beschrijving

• Annemieke
    Review voor EarwaxShop

Ik dacht dat ik een prop in mijn oren had, maar dat bleek niet het geval. Bijzonder vriendelijke meneer, ik kon zelf meekijken en constateren dat er maar een klein beetje oorsmeer zat. Ik hoefde niets af te rekenen, ondanks dat hij tijd voor mij had gereserveerd, erg aardig.

• Daan Homburg
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Dit is echt de perfecte manier om oren te laten reinigen, geen pijn en het gaat supersnel. Dit is de tweede keer dat ik geweest ben, maar blijf hier zeker terugkomen. Top!

• Hoe beoordeel je EarwaxShop?

• Bennie
    Review voor EarwaxShop

Goed geholpen en vriendelijk.

• Den Peer
    Review voor EarwaxShop

Na het waterballet bij de huisarts met veel pijn en een week stokdoof, was de aanpak hier een revelatie: met haakjes en zuigen vlogen de proppen er in 10 min uit, en ik hoor weer als een jonge God. Wow!

• Kaan Öztürk
    Review voor EarwaxShop

Ik ben onlangs langsgeweest bij Henk Reuter van Goed Horen in Bemmel om mijn oren te laten controleren. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Hoewel ik dacht dat mijn oren verstopt zaten, bleek na het zorgvuldige onderzoek van Henk dat dit niet het geval was. Op zijn apparatuur - waarop je duidelijk kunt meekijken - was niets te zien dat schoongemaakt hoefde te worden.

Toch nam hij de tijd om mij enkele waardevolle tips te geven om mijn gehoorgang gezond te houden. Ondanks dat een volledige afspraak uiteindelijk niet nodig bleek, verdient deze meneer zeker een compliment voor zijn.

• J van Schaik
    Review voor EarwaxShop

Snelle service, erg vriendelijk geholpen.

• Martin N
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Met een klein zuigertje heb je minder herrie in je oren wat helpt om je tinitus niet te verergeren.

• Joop V
    Review voor EarwaxShop

Goede uitleg voor de behandeling inclusief camera beelden.
    Goede en netjes uitgevoerde behandeling (pijnloos)
    Hoor beter na de reiniging van de oren.
    Camerabeelden na de behandeling laat zien dat de oren weer netjes schoon zijn, Super tevreden over de behandeling.

• Nico Verbeek
    Review voor EarwaxShop

Goede service, neemt de tijd.

• G
    Review voor EarwaxShop

Kundige man die duidelijk is

• Jesus Diaz
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

I'm very satisfied with the service. If I need to return in the future, I will do so without hesitation.

• John
    Review voor EarwaxShop

Prima geholpen. Duidelijke uitleg. Probleem goed opgelost.

• Walther
    Review voor EarwaxShop

Snel afspraak kunnen maken. Prima en kundig geholpen aan verstopte oren.

• D. van der Meer
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Goed gesprek met veel informatie en snelle behandeling.

• P.

Prima

• Vlad
    Review voor EarwaxShop

The service was excellent, thank you

• Richard

Goed geholpen door Monique
    Zij gaf goede uitleg voor en tijdens de behandeling ik vond dit veel beter als uitspuiten ben zeer tevreden
    Zeer tevreden

• Emma

Geweldig ,snel en vakkundig geholpen in Moordrecht

• Arjan
    Review voor EarwaxShop

Ze nemen ruim de tijd. Ook als het een lastigere situatie betreft.

• marion
    Review voor EarwaxShop

Op tijd, goede uitleg, goed geluisteerd naar mij.