EarwaxShop
Samil
Alles ging heel vlot voor dat ik het wist was ik al klaar ik ben echt goed geholpen
Tim
Heel goed geholpen. Ik heb in tijden niet meer zo goed gehoord. Voor mij werkt dit veel beter dan je oren uitspuiten bij de huisarts.
Hoe beoordeel je EarwaxShop?
astrid
fijne vriendelijk ontvangst
duidelijke uitleg
en goed geholpen.Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je feedback Astrid en goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en behandeling. We vinden het erg belangrijk dat de behandeling duidelijk, goed en vriendelijk gedaan wordt! Groet Kumle
Helen
Me verstopte oor is weer helemaal schoon. Het was geen gemakkelijke klus. Maar hij hield vol.
Antwoord van EarwaxShopWat fijn om te lezen dat onze audiciens je zo goed hebben geholpen Helen. Blij dat je oor weer helemaal schoon is! We proberen altijd voor het beste resultaat te gaan en goed om te lezen dat dat ook gelukt is! Groet Kumle
Gudo
Voor het eerst oren laten uitzuigen bij Van der Leeuw Horen. Koos hiervoor omdat ik bij de huisarts anderhalve week moest wachten. Is me goed bevallen, alleen is het niet goedkoop.
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je woorden Gudo en goed om te lezen dat je zo snel terecht kon bij Van der Leeuw Horen en fijn dat het je zo goed is bevallen! We snappen dat de prijs wat hoger kan voelen; daar staat wel een snelle en professionele behandeling tegenover waarbij er altijd toezicht is van de KNO-arts. Groet, Kumle
susan Boes
Ik at
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je feedback Susan!
Tim
Blij met m'n keuze om langs te gaan bij Jerre Hoorzorg in Leeuwarden via Earwaxshop. Vriendelijk geholpen, leuke mensen. Prettige sfeer. Wilde altijd al eens echt goed zien wat er nou in m'n oren zat. Veel prettiger dan huisarts en zeker prettiger dan uitspuiten. Ik had geen directe klachten maar wel proppen oorsmeer. Was zomaar verwijderd, geen pijn. Alles professioneel en met zorg.
Vond de kosten prima, betaalbaar. Zeker niet duur voor iets wat je maar heel af en toe laat doen.
Voor oorsmeer verwijderen (dat was het enige) kan ik ze zeker aanraden!
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je uitgebreide feedback Tim. Heel fijn om te horen dat het je zo goed is bevallen bij Jerre Hoorzorg in Leeuwarden! Oren uitzuigen is inderdaad de fijnste manier van oren schoonmaken. En vooral als het met veel zorg en professionaliteit gebeurd. En dat is waar de EarWaxShop voor staat. Groet Kumle
Mathilda
Behalve het goede advies , goed geholpen.
Er wordt met aandacht geluisterd naar de problematiek.
Top service ..!!Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review Mathilda. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Goede service en aandacht vinden wij heel erg belangrijk en staan we voor! Groet, Kumle
Mario Willemsen
Duidelijke uitleg, instructie en behandeling
Antwoord van EarwaxShopFijn om te horen Mario. Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk dat de behandeling duidelijk uitgelegd en uitgevoerd wordt. Groet, Kumle
Wijnen
Zoveel comfortabeler dan uitspuiten! Ik werd steeds duizelig van uitspuiten. Ik vond op internet de EarwaxShop en kunt er in je buurt aangesloten audiciens vinden. Ik mailde er eentje in Geldrop en werd diezelfde dag gebeld en had de volgende dag nog een afspraak!! Deskundige mensen, die zijn getraind door kno-artsen. Ze maken een video van je oren voor en na behandeling. Beoordeeld door de kno-arts en kunt er zelf ook een video van krijgen. Het wordt niet vergoed door de zorgverzekering, maar ondanks dat, ga ik voortaan hierheen voor mijn oren. Geen lange wachttijden en deskundig geholpen!
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je uitgebreide review Wijnen. En wat goed om te lezen dat je zo goed geholpen bent in Geldrop. Oren uitzuigen is inderdaad de fijnste manier van oren schoonmaken en je kunt snel terecht! Ook kijkt een KNO-arts altijd mee, dus je weet dat je in goede handen bent bij de audicien. We zien je graag een volgende keer terug! Groet, Kumle
Dick
Zeer vakkundig geholpen in een prachtig pand. Goede uitleg en geen gehaast, mijn oren zijn weer heerlijk schoon. Ook een goed advies gekregen over het schoonhouden van mijn oren. Uitzuigen van het oorsmeer is veel fijner dan uitspuiten, geen gebubbel van overtollig water na de behandeling. Ik ga zeker weer een afspraak maken als het weer nodig is.
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je uitgebreide en mooie review Dick. Wat fijn om te horen dat je je vakkundig geholpen voelde en dat je de tijd, uitleg en het advies als prettig hebt ervaren. Goed om te lezen dat het uitzuigen van oorsmeer voor jou inderdaad een veel comfortabelere ervaring is dan uitspuiten. In de toekomst staan we zeker weer voor je klaar! Groet Kumle
Diny
Goede service, keurige uitleg over de werkzaamheden / procedure
Antwoord van EarwaxShopWat goed om te lezen Diny, dank je wel voor je woorden. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed weten wat we doen en wat ze kunnen verwachten! Groet, Kumle
Herman
Proffesionele hulp om mijn oren schoon te krijgen
Antwoord van EarwaxShopFijn om te horen dat je tevreden bent over de professionele hulp bij het schoonmaken van je oren Herman. We helpen je graag en staan ook in de toekomst weer voor je klaar! Groet, Kumle
Arnoldus
Goede service: toen mijn gehoor fors afnam t.g.v. cerumen proppen in beide gehoorgangen binnen 24 uur vakkundig geholpen. Mijn gehoor is weer prima!
Antwoord van EarwaxShopFijn om te horen dat je zo snel geholpen kon worden en dat je gehoor weer helemaal in orde is Arnoldus. We vinden het belangrijk om snel en vakkundig te helpen. Groet, Kumle
ilse
Ik kon snel terecht. Ik heb mijn oren laten schoonmaken/uitzuigen. Ze waren heel vriendelijk en het was snel gedaan zonder pijn.
Ik zal zeker terug komen.Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review Ilse en goed om te horen dat je zo vriendelijk, goed en pijnloos bent behandeld. We zien je graag terug! Groet Kumle
Rindert
Duidelijke informatie vooraf over aanpak. Rustige en pijnloze aanpak met verbluffend resultaat.
Antwoord van EarwaxShopWat fijn om te lezen Rindert! Oren uitzuigen is inderdaad de fijnste manier van oren schoonmaken, vooral als je goede en duidelijke informatie erbij krijgt. Groet Kumle
Hubert Hendriks
Er werd snel en prettig gereageerd. Bij het bezoek ontmoette ik een vertrouwenwekkende behandelaar die me op een goede wijze de juiste richtingen wees.
Antwoord van EarwaxShopFijn om te lezen Hubert dat je zo goed en deskundig geholpen bent. Daar doen al onze aangesloten audiciens hun best voor! Groet Kumle
Elles
Er is geen reactie gekomen op mijn aanvraag
Antwoord van EarwaxShopHi Elles, wat vervelend om te lezen dat er geen reactie is gekomen op jouw aanvraag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij gaan hier achteraan en iemand neemt zo snel mogelijk contact met je op. Groet Kumle
Fred b
Fijn geholpen,en goede uitleg 👍🏻
Antwoord van EarwaxShopDank je wel voor je feedback Fred! Goed om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Een duidelijke uitleg is net zo belangrijk als een goede behandeling. Gelukkig heb je dat beide ervaren! Groet Kumle
L
Ik heb 75 € betaald. Mijn rechteroor is niet gelukt en mijn linkeroor zou schoon zijn. Ik ben net bij de huisarts geweest om beide oren uit te laten spuiten en links zat ook nog een grote oorprop. Dus, ik ben echt niet tevreden. Hier moet nog veel verbeterd worden.
Antwoord van EarwaxShopBeste L, het spijt ons te horen dat de behandeling oncomfortabel was en niet het gewenste resultaat opleverde. Dat is uiteraard niet wat we voor onze klanten willen. Helaas kunnen wij niet direct terugvinden wanneer je bij ons geweest bent. Stuur ons gerust een mail met de locatie en datum naar info@earwaxshop.com, dan kunnen we samen met KNO-arts Dr. Jan Rombout de behandeling bekijken (elke behandeling wordt bij ons vastgelegd met video) en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Groet, Kumle