EarwaxShop
Linnewever te wateringen
Alles zeer professioneel
Tony van den Berg
De behandeling was prima, alles werd duidelijk uitgelegd e de gehoorgang is weer schoon. Waarom geen 5 sterren? Vanwege de waardeloze chatfunctie. Op mijn vraag, gesteld op 28 april om 09.43 heb ik vandaag, 14 mei 08.58 nog steeds geen antwoord. Gelukkig loste een telefoontje naar het hoofdkantoor de kwestie op, maar biedt deze service dan niet aan.
Hoe beoordeel je EarwaxShop?
Annelies
Ik kon heel snel geholpen worden t personeel was vriendelijk en duidelijk!
Orly
Nooit een reactie gehad na mijn plan verzoek..
Antwoord van EarwaxShopBeste Orly, wat vervelend om te lezen dat je nog een reactie hebt gehad op je verzoek. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben dit uitgezocht en helaas blijft dat er administratief iets fout is gegaan. Onze excuses. Er wordt zo snel mogelijk contact met je gezocht om als nog een afspraak in te plannen! Groet Kumle
Christina Hart
Ik ben bij Hoorstudio Bussum geweest om mijn oren schoon te laten maken. Ze waren helemaal dichtgeklapt en ik kon snel een afspraak maken. Ik ben geweldig geholpen. Er werd rustig de tijd voor genomen en het deed geen pijn. Heel wat fijner dan dat uitspuiten met water dat ze bij de huisarts doen. Bedankt, ik hoor weer!
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je woorden en feedback Christina, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in Bussum. Oren uitzuigen is inderdaad een hele fijne manier van oren schoonmaken. We zijn blij dat je weer goed kan horen en we zien je graag terug! Groet Kumle
claire
Goed resultaat geboekt bij de shop in Heemstede
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review Claire. Goed om te lezen dat je zo fijn en goed bent geholpen bij de EarwaxShop in Heemstede. Daar doen we het voor! Groet Kumle
Sacha
Deskundigheid en gastvrijheid staat hoog in hun vaandel. Je kan snel terecht voor een afspraak.
Erwin Van Den Hoek
Heel vriendelijk en professioneel
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je feedback Erwin. En fijn om te lezen dat je de behandeling zo prettig en professioneel hebt ervaren. Groet Kumle
Ineke
Kundig gedaan en erg lieve dame.
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review Ineke. Wat fijn om te lezen dat je zo goed en kundig bent geholpen door één van onze professionals. Dat vinden wij erg belangrijk! Groet Kumle
Karen
Ik kon gelukkig snel terecht want het horen met mijn linker oor was behoorlijk verminderd. Voor mij de eerste keer dat mijn oor uitgezogen werd i.p.v. uitgespoten. Het proces werd zeer kundig uitgelegd en het voelde niet vervelend aan. Zelfs de prop die tegen mijn trommelvlies aanlag werd met een flexibel slangetje aan het zuigstaafje vakkundig verwijderd. Ik ben zeer tevreden met deze methode zeker voor herhaling vatbaar.
Antwoord van EarwaxShopDank je wel voor je feedback en je woorden Karen. Wat fijn om te lezen dat je de behandeling als zo prettig ervaren hebt. Oren uitzuigen is inderdaad een hele fijne manier van oren schoonmaken. We zien je graag terug! Groet Kumle
AHtP
Zorgvuldige en professionele behandeling.
Alles werd uitstekend uitgelegd.Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review AHtP. En goed om te lezen dat je zo goed en professioneel behandeld bent. Dat is waar wij van de EarwaxShop ons hard voor maken. Duidelijk uitleg is heel belangrijk en essentieel. Groet Kumle
Luit
Snelle service
Antwoord van EarwaxShopDank je wel voor je feedback Luit. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle service! Groet Kumle
Astrid
Heel goed geholpen! Na eerste afspraak voor oor reiniging, later nog terug geweest voor andere oor. Is een aanrader!
Antwoord van EarwaxShopFijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent Astrid. En dat het een fijne ervaring voor je was. We zien je graag terug voor je andere oor. Groet Kumle
Daniël
Ik had mij een week geleden aangemeld en kreeg bericht dat jullie mij zouden bellen voor een afspraak. Toen nooit gebeld. Ben er zelf nog niet achteraan gegaan, tot ik een mailtje kreeg of me oren goed schoon waren😂. Dus toch niet heel tevreden over de klantenservice. Wil wel graag alsnog een afspraak maken
Antwoord van EarwaxShopBeste Daniël, bedankt voor je bericht en je feedback! Jammer dat je niet bent teruggebeld, dat had natuurlijk wel moeten gebeuren. We sturen je vandaag een mail en zorgen dat je alsnog snel wordt gebeld om een afspraak in te plannen. Groet Kumle
Har Eijmberts
Har Eijmberts
13:43 (6 minuten geleden)
aan EarwaxShop
De situatie is als volgt:
De audioloog van de firma Gevers uit Berlicum wilde mijn oren laten schoonmaken van overtollig
oorsmeer omdat dat oorsmeer dat deel van het gehoorapparaat dat in het oor gaat kan verstoppen..
Uw medewerker dhr van Boven uit Oss kent echter maar twee posities open of cosmetisch. Hij stelt dat de gehoorgang open is en verdere oorsmeer verwijderen niet nodig is. Kosten 50,00 euro en klaar.
De audioloog van de firma Gevers vindt het jammer dat zijn collega deze stelling inneemt .Ik ben eAntwoord van EarwaxShopBeste Har, bedankt voor de feedback en de mail. Mijn collega heeft contact met je opgenomen en we gaan dit onderzoeken. En we komen er natuurlijk op terug. Groet Kumle
fjn
Jammer, geen volgende keer. Oor voelde plakkerig en geïrriteerd...
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je bericht en feedback. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. KNO-arts Dr. Jan Rombout zal contact met je opnemen om dit verder te bespreken en je verder te helpen. Groet Kumle
Jan
Ik zou het iedereen aanraden! Annemarie heeft er voor gezorgd dat m'n oren weer lekker schoon zijn !
Ze neemt alle tijd voor je, fijne ervaring en veel beter dan oren uitspuiten!Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je woorden en feedback Jan. Goed om te lezen dat je zo goed en fijn geholpen bent door Annemarie. Oren uitzuigen is inderdaad een hele fijne manier van oren schoonmaken! Groet Kumle
Jan
Vlotte afspraak en direct resultaat
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je feedback Jan. Goed om te lezen dat je zo snel en goed geholpen bent en dat je tevreden bent met het resultaat. Daar doen we het voor! Groet Kumle
Truus
Behandeling was rustig en vakkundig.
Antwoord van EarwaxShopDag Truus, dank je wel voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat je de behandeling als rustig en vakkundig hebt ervaren. Al onze audiciens staan onder toezicht van de KNO-arts, dus je kunt uitgaan van een juiste en professionele behandeling. Groet Kumle
Patricia
Heel erg goed en kundige uitleg en behandeling. Neemt rustig de tijd.
Antwoord van EarwaxShopBedankt voor je review Patricia. Goed om te lezen dat je de behandeling als erg goed hebt ervaren. Wij vinden het erg belangrijk dat er genoeg tijd voor genomen voor de uitleg en de behandeling! Groet Kumle