Na eerste keer gebruik met Bosch Avantixx 7, Exclusiv A+++ Gewicht droog wasgoed: 3,2 kg, 1/2 doekje gebruikt (zoals aanbevolen) De was wordt redelijk goed schoon, schoon genoeg voor mij (ons) maar de lavendelgeur na wassen is praktisch nihil. Volledig (regulier) programma gedraait (Katoen Eco). Misschien dat ik niet moet spoelen, weet niet of ik dat met deze machine kan deactiveren of voor een ander programma moet kiezen. Ik (wij) ga nog wat uitproberen. Heeft iemand tips? Nog een paar keer gewassen en ik kan leven met de mate van reiniging maar niet met de geur. Die is een beetje muf.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Eose
- linda
wast wel schoon, maar de geur blijft niet hangen, ruikt niet erg fris. Zelfs niet als je er (te) veel doekjes in stopt.
Hoe zou je Ecofino beoordelen?
- Mieneke
Ik moest even vertrouwen krijgen in de wasdoekjes, maar ze wassen goed schoon en ruiken erg lekker De verzending was snel! Goed gevoel om mijn bijdrage te leveren aan wat minder vervuiling van het milieu.. ook al is het een druppel op een gloeiende plaat.
- Marco Hilster
Snel bezorgd en een heel fijn product
- Lianda Zuiker
Goede kwaliteit voor mooie prijs
- Jos
Helaas is het pakje niet bij mij bezorgd. Om dit na de review perfect op te pakken. Alsnog geleverd