Voor mijn gevoel had ik nu echt voor een nederlands product gekozen.....in de webshop had ik misschien niet goed gelezen, maar nergens gevonden dat het niet in Nederland wordt gemaakt. Bekijk ik de verpakking, toen het thuisbezorgd was en blijkt het toch in China gemaakt te zijn....voor mij persoonlijk was dat een teleurstelling, omdat ik probeer gewoon nederlandse producten te gebruiken. Verder heb ik het product nog niet gebruikt dus kan nog geen mening daarover geven.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Nynke Koolstra
- Andre kyvon
Heel gemakkelijk in gebruik, superschoon en ruikt heerlijk fris👍
Hoe zou je Ecofino beoordelen?
- margreeth Mulder
Ik ben tevreden over het gebruik en resultaat
- Eose
Na eerste keer gebruik met Bosch Avantixx 7, Exclusiv A+++ Gewicht droog wasgoed: 3,2 kg, 1/2 doekje gebruikt (zoals aanbevolen) De was wordt redelijk goed schoon, schoon genoeg voor mij (ons) maar de lavendelgeur na wassen is praktisch nihil. Volledig (regulier) programma gedraait (Katoen Eco). Misschien dat ik niet moet spoelen, weet niet of ik dat met deze machine kan deactiveren of voor een ander programma moet kiezen. Ik (wij) ga nog wat uitproberen. Heeft iemand tips? Nog een paar keer gewassen en ik kan leven met de mate van reiniging maar niet met de geur. Die is een beetje muf.
- linda
wast wel schoon, maar de geur blijft niet hangen, ruikt niet erg fris. Zelfs niet als je er (te) veel doekjes in stopt.
- Mieneke
Ik moest even vertrouwen krijgen in de wasdoekjes, maar ze wassen goed schoon en ruiken erg lekker De verzending was snel! Goed gevoel om mijn bijdrage te leveren aan wat minder vervuiling van het milieu.. ook al is het een druppel op een gloeiende plaat.