Ecomondo
ECOMONDO is dé eco en zero waste webshop. Je vindt er de leukste duurzame & plasticvrije producten, maar ook duurzame cadeaus met een goed verhaal. Bijvoorbeeld de beste Shampoo Bar, bamboe tandenborstels, waterflessen van Dopper, Klean Kanteen, herbruikbare koffiebekers van o.a. Circular Cup, WakaWaka zonneladers, (h)eerlijke hamamdoeken, Healthy Seas sokken en Seepje. Zoek je ecologische schoonmaakproducten? We hebben alles van L’Arbre Vert: eco wasmiddel, vaatwas- en schoonmaakproducten met ecolabel. Zeer goed én voordelig! Energiebesparing? Wat dacht je van raamisolatiefolie en waterbespaarders. Alles voor eerlijke prijzen. We zijn er namelijk van overtuigd dat eco en duurzaam niet duur hoeft te zijn. Bekijk meer op ecomondo.nl.
De zekerheden van https://www.ecomondo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ecomondo is sinds 20013 één van de meest uitgebreide duurzame webshops voor consumenten, organisaties en bedrijven. Gespecialiseerd in zero waste en plasticvrije producten, maar ook ecologische schoonmaak- en verzorgingsproducten, herbruikbare flessen, bekers en duurzame lunchboxen. We zijn een Social Enterprise dat winst niet als belangrijkste motivatie ziet. Door écht duurzame producten aan te bieden en een deel van de opbrengst in te zetten om plastic awareness te creëeren en acties te organiseren zorgen we voor minder afval, schonere zeeën en een betere wereld voor toekomstige generaties. Onze pakjes worden plasticvrij verzonden!


Bekijk Manifest