Ecowings
Ecowings verkoopt handgemaakte tassen en accessoires van binnenbanden van vrachtauto's. Door de afgedankte binnenbanden uit de afvalstroom te halen en te upcyclen tot hoogwaardige producten voorkomt Ecowings dat rubber wordt verbrand in de open lucht. Ecowings tassen en accessoires zijn duurzaam, stijlvol en stuk voor stuk uniek.
De zekerheden van https://www.ecowings.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ecowings maakt in India tassen en accessoires van binnenbanden van vrachtauto’s: duurzaam, stijlvol en stuk voor stuk uniek.

Samen met een lokaal team van vakkundige ambachtslieden ontwerpt en vervaardigt Ecowings tassen en accessoires met de hand. Door het gebruik van robuuste ritsen, ijzersterk garen en solide sluitingen zijn Ecowings-producten net zo duurzaam in gebruik als dat ze geproduceerd worden.

Door het unieke karakter van elke binnenband is elke tas en accessoire ook uniek. Niemand ter wereld heeft dezelfde als jij.Bekijk Manifest