Educadora webshop

Educadora webshop

Educadora webshop is de specialist in sensorische produkten, hulpmiddelen en educatief speelgoed voor gevoelige kinderen.

Denk aan kauwsieraden, verzwaarde knuffels, friemel- en motoriekspeelgoed. Maak je bestelling verder compleet met educatief en brein uitdagend speelgoed.

Suzanne is orthopedagoge (praktijk Educadora) en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en concentratieproblemen. Zij kan je deskundig adviseren bij je vragen en twijfels.

verzwaringsdekens kinderspeelgoed open ended speelgoed

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als orthopedagoog en eigenaresse van Educadora staat voor mij het belang van kind, gezin en deskundigen centraal.
Dit vertaal ik ook naar al mijn acties rondom het runnen van mijn eigen praktijk en webwinkel. Ik verkoop alleen producten die voldoen aan de veiligheidseisen die de europese wetgeving stelt aan speelgoed en hulpmiddelen en waar ik zelf achter kan staan. Juist aan dit laatste hecht ik veel waarde. Immers mijn belangrijkste doel is om klanten te helpen in plaats van koste wat kost een product te verkopen. Je kunt van mij dan ook altijd eerlijk, persoonlijk en deskundig advies verwachten.


Bekijk Manifest