Educadora webshop

Educadora webshop

Educadora webshop wordt gerund door Suzanne van der Star.
De webshop is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van sensorische produkten.

Voor het uitgebreidste assortiment kauwsieraden van CHEWIGEM en de kussens van SENSEEZ ben je bij ons aan het goede adres.
Maar ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan friemelproducten zoals de populaire tangles. En wat dacht je van kneedbare putty in vele prachtige kleuren en geuren. Verder kun je bij ons ook slagen voor verzwaringsproducten, zoals de onweerstaanbare MANIMO knuffels of weerstandselastieken en schommeldoeken.

Maak je bestelling verder compleet met educatief en brein uitdagend speelgoed.

Suzanne is orthopedagoge (praktijk Educadora) en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en concentratieproblemen.
Zij kan je deskundig adviseren bij je vragen en twijfels.

Educadora webshop verzorgt de distributie voor Chewigem en Senseez in de Benelux.
Bedrijven kunnen sinds kort een deel van onze producten voordeliger inkopen via www.sensorytools.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.