Educadora webshop

Educadora webshop

Educadora webshop wordt gerund door Suzanne van der Star.
De webshop is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van sensorische produkten.

Voor het uitgebreidste assortiment kauwsieraden van CHEWIGEM en de kussens van SENSEEZ ben je bij ons aan het goede adres.
Maar ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan friemelproducten zoals de populaire tangles. En wat dacht je van kneedbare putty in vele prachtige kleuren en geuren. Verder kun je bij ons ook slagen voor verzwaringsproducten, zoals de onweerstaanbare MANIMO knuffels of weerstandselastieken en schommeldoeken.

Maak je bestelling verder compleet met educatief en brein uitdagend speelgoed.

Suzanne is orthopedagoge (praktijk Educadora) en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en concentratieproblemen.
Zij kan je deskundig adviseren bij je vragen en twijfels.

Educadora webshop verzorgt de distributie voor Chewigem en Senseez in de Benelux.
Bedrijven kunnen sinds kort een deel van onze producten voordeliger inkopen via www.sensorytools.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.