Educadora webshop
Denk aan kauwsieraden, verzwaarde knuffels, friemel- en motoriekspeelgoed. Maak je bestelling verder compleet met educatief en brein uitdagend speelgoed.
Suzanne is orthopedagoge (praktijk Educadora) en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en concentratieproblemen. Zij kan je deskundig adviseren bij je vragen en twijfels.
P. E
We kregen per ongeluk 1 artikel geleverd ipv de 10. Na een mailtje werd dit meteen hersteld en werden de resteren 9 meteen opgestuurd.
Antwoord van Educadora webshopDank voor het delen van je goede ervaring met onze webshop en klantenservice. Met vriendelijke groet, Suzanne
A
Snelle en nette verzending
Antwoord van Educadora webshopDank voor het delen van je ervaring met onze webwinkel.
Hoe beoordeel je Educadora webshop?
Alejandra
Geweldige service en goede producten
Antwoord van Educadora webshopDank Alejandra voor je mooie woorden. Veel plezier van je bestelling. Groeten, Suzanne
Monique
Fijn persoonlijk contact en advies.
Antwoord van Educadora webshopDank Monique voor deze fijne review! Groeten, Suzanne
Olaf
Super snel verzonden!
Cclau
J'avais une question sur la couleur d'un des produits, j'ai très rapidement recu une réponse sur whatsapp, la livraison s'est faite dans les temps!!!
Heleen van Berkel
Prima product en snel geleverd
Marian
Heldere informatie op de website en snel ontvangen.
Laura
Goede service - snel verstuurd, goed ingepakt. Het is een mooi product! En omdat ook kinderen ermee kunnen spelen, ga ik ervan uit dat ik dit flesje mee kan nemen in mijn tas zonder dat het gaat lekken.
Antwoord van Educadora webshopDag Laura, dank voor je beoordeling. Zeer zeker kunnen de flessen van Petit Boum veel hebben, ideaal om inderdaad ook mee te nemen als je onderweg bent. Veel plezier ermee! Groeten Suzanne
Astrid Körner
Die Lieferung kam sehr schnell an. Unser Sohn kommt sehr gut damit zurecht und hat wieder Nägel bekommen
Antwoord van Educadora webshopVielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schön, dass Sie Ihre Bestellung schnell erhalten haben. Grusse Suzanne
Gitty Matthijssen
Had zelf een foutje gemaakt. Door Suzanne heel fijn gecorrigeerd en opgelost. Dat is pas service op maat. Dankjewel hiervoor!
Antwoord van Educadora webshopDank je wel voor je beoordeling Gitty, heel veel plezier met de mooie verzwaarde knuffel, dat deze je maar veel rust mag bieden :-)
Fabrine JEANNIN
Top / envoi rapide / fp trop elevés
Antwoord van Educadora webshopMerci de nous laisser une superbe recense, je vous souhaite que les bijoux vont aider votre fille de ne pas manger ses t-shirts et que ca l'aide a se concentrer en classe. On est desole que les frais sont eleves, on envoie de Pays Bas.
Cordialement, Suzanne -
Wendy Van de bunt
Snel thuis en een dochter die hem dagelijks gebruikt ipv duimen 💪🏼
Antwoord van Educadora webshopWat fijn om te lezen dat de prachtige flower bijtketting zijn werk doet! Groeten, Suzanne
Robin
bestelling verliep vlot
Antwoord van Educadora webshopDank voor het schrijven van een beoordeling. Groeten Suzanne
Ewelina Sorota
Snelle levering, goede merk van product
Antwoord van Educadora webshopDank je wel Ewelina, fijn dat het bestelde product bevalt!
Gwen
Goede service, snelle verzending en duidelijke website
Antwoord van Educadora webshopDank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je ervaring op alle fronten positief was!
Linda Rico
Snel geleverd en verzorgd verpakt. Maar bovenal een geweldig leuke knuffel
Antwoord van Educadora webshopDag Linda, wat fijn om te lezen dat de verzwaarde draak zo goed in de smaak valt! Dank voor je beoordeling.
Sylvie Hamelink-De Smet
Antwoord van Educadora webshopDank Sylvie voor je beoordeling.
Ellie Van Berkel
Ik ben super goed geholpen en met alle vragen die ik had kreeg ik super snel een reactie waar ik echt iets mee kon
Antwoord van Educadora webshopDank Ellie voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat je zo goed door ons geholpen bent.
Mourad
Proces is snel verlopen!