Educadora webshop

Educadora webshop

Educadora webshop is de specialist in sensorische produkten, hulpmiddelen en educatief speelgoed voor gevoelige kinderen.

Denk aan kauwsieraden, verzwaarde knuffels, friemel- en motoriekspeelgoed. Maak je bestelling verder compleet met educatief en brein uitdagend speelgoed.

Suzanne is orthopedagoge (praktijk Educadora) en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en concentratieproblemen. Zij kan je deskundig adviseren bij je vragen en twijfels.

9,2
Filter 2309 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1177 met beschrijving

Taal

• P. E
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

We kregen per ongeluk 1 artikel geleverd ipv de 10. Na een mailtje werd dit meteen hersteld en werden de resteren 9 meteen opgestuurd.

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor het delen van je goede ervaring met onze webshop en klantenservice. Met vriendelijke groet, Suzanne

• A

Snelle en nette verzending

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor het delen van je ervaring met onze webwinkel.

• Hoe beoordeel je Educadora webshop?

• Alejandra
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Geweldige service en goede producten

Antwoord van Educadora webshop

Dank Alejandra voor je mooie woorden. Veel plezier van je bestelling. Groeten, Suzanne

• Monique
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Fijn persoonlijk contact en advies.

Dank Monique voor deze fijne review! Groeten, Suzanne

• Olaf

Super snel verzonden!

• Cclau
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

J'avais une question sur la couleur d'un des produits, j'ai très rapidement recu une réponse sur whatsapp, la livraison s'est faite dans les temps!!!

• Heleen van Berkel
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Prima product en snel geleverd

• Marian
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Heldere informatie op de website en snel ontvangen.

• Laura
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Goede service - snel verstuurd, goed ingepakt. Het is een mooi product! En omdat ook kinderen ermee kunnen spelen, ga ik ervan uit dat ik dit flesje mee kan nemen in mijn tas zonder dat het gaat lekken.

Antwoord van Educadora webshop

Dag Laura, dank voor je beoordeling. Zeer zeker kunnen de flessen van Petit Boum veel hebben, ideaal om inderdaad ook mee te nemen als je onderweg bent. Veel plezier ermee! Groeten Suzanne

• Astrid Körner
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Die Lieferung kam sehr schnell an. Unser Sohn kommt sehr gut damit zurecht und hat wieder Nägel bekommen

Antwoord van Educadora webshop

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schön, dass Sie Ihre Bestellung schnell erhalten haben. Grusse Suzanne

• Gitty Matthijssen
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Had zelf een foutje gemaakt. Door Suzanne heel fijn gecorrigeerd en opgelost. Dat is pas service op maat. Dankjewel hiervoor!

Antwoord van Educadora webshop

Dank je wel voor je beoordeling Gitty, heel veel plezier met de mooie verzwaarde knuffel, dat deze je maar veel rust mag bieden :-)

• Fabrine JEANNIN

Top / envoi rapide / fp trop elevés

Antwoord van Educadora webshop

Merci de nous laisser une superbe recense, je vous souhaite que les bijoux vont aider votre fille de ne pas manger ses t-shirts et que ca l'aide a se concentrer en classe. On est desole que les frais sont eleves, on envoie de Pays Bas.
    Cordialement, Suzanne

• Wendy Van de bunt
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Snel thuis en een dochter die hem dagelijks gebruikt ipv duimen 💪🏼

Antwoord van Educadora webshop

Wat fijn om te lezen dat de prachtige flower bijtketting zijn werk doet! Groeten, Suzanne

• Robin

bestelling verliep vlot

Dank voor het schrijven van een beoordeling. Groeten Suzanne

• Ewelina Sorota
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Snelle levering, goede merk van product

Antwoord van Educadora webshop

Dank je wel Ewelina, fijn dat het bestelde product bevalt!

• Gwen
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Goede service, snelle verzending en duidelijke website

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je ervaring op alle fronten positief was!

• Linda Rico
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Snel geleverd en verzorgd verpakt. Maar bovenal een geweldig leuke knuffel

Antwoord van Educadora webshop

Dag Linda, wat fijn om te lezen dat de verzwaarde draak zo goed in de smaak valt! Dank voor je beoordeling.

• Sylvie Hamelink-De Smet

Antwoord van Educadora webshop

Dank Sylvie voor je beoordeling.

• Ellie Van Berkel
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Ik ben super goed geholpen en met alle vragen die ik had kreeg ik super snel een reactie waar ik echt iets mee kon

Antwoord van Educadora webshop

Dank Ellie voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat je zo goed door ons geholpen bent.

• Mourad

Proces is snel verlopen!