Educadora webshop

Educadora webshop

Educadora webshop is dé specialist in sensorische producten, hulpmiddelen en educatief speelgoed speciaal voor gevoelige kinderen.

Met haar achtergrond als orthopedagoge staat Suzanne klaar om je deskundig te adviseren bij al je vragen. Samen vinden we wat het beste past bij jouw kind!
verzwaringsdekens sensorisch speelgoed leerhulpmiddelen
9,2
Filter 2487 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1263 met beschrijving

Taal

• EM
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Miste een item in de levering. Na contact werd dit vlot opgepakt en in orde gemaakt. Snelle levering en direct contact.

• EDDA
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Mijn kleinzoon was in de wolken toen hij beide kadootjes van de Sint, na een leuke zoektocht, in zijn schoen vond. Hij riep letterlijk:"YES wat een TOP kado!" En dat zegt heel veel. Bedankt.

Antwoord van Educadora webshop

Wat heerlijk om deze feedback te lezen, super dat de cadeaus in de smaak zijn gevallen, veel plezier ervan en een fijne sinterklaasavond gewenst! Groeten Suzanne

• Hoe beoordeel je Educadora webshop?

• Rob Spelde

Snelle en correcte levering,

Antwoord van Educadora webshop

Dank je wel Rob voor je beoordeling, blij mee!

• Olaf
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Een hele fijne winkel met goede artikelen voor kinderen met speciale behoeften. Heel vriendelijk personeel en goede emails.

Antwoord van Educadora webshop

Dank Olaf voor je mooie compliment, daar worden we heel blij van! Groeten Suzanne

• Dina
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Mooi formaat makkelijk te installeren mooie prijs goed verpakt

Antwoord van Educadora webshop

Dina, dank voor het schrijven van deze mooie review, zeer blij mee! Groeten Suzanne

• Christel Jonckheere

Vlotte service

Antwoord van Educadora webshop

Fijn om te horen dat je blij bent met onze vlotte levering. Veel plezier met je bestelling. Groet Suzanne

• Carolien Meijboom

Super fijne service

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor je mooie review! groeten Suzanne

• Maren Hartveld
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Super fijne hulpmiddelen voor gevoelige kinderen! Levering was snel!

Antwoord van Educadora webshop

Maren, dank voor het schrijven van een beoordeling over je ervaring met onze webwinkel, heel blij mee. Groeten Suzanne

• Monique
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Leuke producten en goede communicatie.

Dank je wel Monique voor het schrijven van een beoordeling. Groeten Suzanne

• Marion
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Snelle levering, en product als omschreven, top!

Dank je wel Marion voor je mooie woorden. Groeten Suzanne

• J Verhaegh

Snelle levering. en het is een prachtige grote Snoezelbuis 😍

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor het beoordelen van onze webwinkel!

• lj
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

leuke items en keurig op tijd gestuurd. Wat ik irritant vond waren de 5 mails in tijdsbestek van 2 uur dat de bestelling was aangekomen - verwerkt - ingepakt - klaar voor verzending - verzonden - etc.

Antwoord van Educadora webshop

Dank voor je beoordeling. De verschillende mails waarin we de klant op de hoogte brengen van de bestelling wordt door iedere klant verschillend ervaren. We sturen vanuit onze webshop updates over de bestelling (ontvangen, de factuur en verzonden) en hebben geen invloed over de verdere mails vanuit de vervoerder die dan ook verzonden worden.

• Sharon
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Ik heb hele goede communicatie gehad met de klanten service via de whatsapp. Ik werd super goed geholpen! En werd vlot gereageerd! Mijn complimenten. Waardeer de snelle service van de mevrouw.

Antwoord van Educadora webshop

Fijn om van je terug te horen dat je de klantenservice als prettig en als vlot hebt ervaren. Dat doet me deugd! Groeten Suzanne

• Dimitri Bens
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Zeer goede dienst na verkoop en advies

Antwoord van Educadora webshop

Dank je wel Dimitri voor je mooie feedback. Het betreurt ons dat we ondanks het meedenken niet een 100% passende bijtketting hebben kunnen vinden voor je zoon. Maar hopelijk helpen onze andere adviezen om hem wat meer rust te kunnen bieden en hopelijk de kauwbehoefte iets te reguleren. Groeten Suzanne

• Rianne

Antwoord van Educadora webshop

Dank Rianne voor je review!

• Wilma Slob
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Snel binnen en snel contact en antwoord

Dank voor je beoordeling Wilma! Groeten Suzanne

• Helen
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Het is vervelend dat je geen telefonisch contact kunt opnemen. Het artikel wat ik geleverd heb gekregen de Glasvezel snoezelset is goed van kwaliteit, geeft mooie kleuren en is makkelijk in gebruik.

Dag Helen,
    Ik begrijp dat het soms wenselijk kan zijn om telefonisch contact met ons te hebben. Uiteraard is het dan mogelijk om dit per mail kenbaar te maken, dan plannen we een telefonische afspraak in. Goed om te horen dat de glasvezel snoezelset in de smaak valt! Groet, Suzanne

• Roland Roovers

Dank je wel Roland voor je 5 sterren review! Groet Suzanne

• Marjan
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

Correcte levering en goed op de hoogte gehouden.

Antwoord van Educadora webshop

Dank je wel Marjan voor het schrijven van je ervaring met onze webwinkel. Groet Suzanne

• B.K.
    Geverifieerde klant van Educadora webshop

I received products of a good quality for a good price and in a very short time. I will order again, thank you!

That's really nice to hear. Thank you! Kind regards, Suzanne