Een kijkje in jezelf

Een kijkje in jezelf

Ken je kindje?

Op het moment dat een kind geboren wordt, is het nog vrij van alle invloeden van buitenaf, van de opvoeding, de maatschappij, de cultuur, het onderwijs etc. Dus, een kind in de meest pure en zuivere vorm. Die pure vorm wil je als ouder en opvoeder zo lang mogelijk intact houden. Helaas door beïnvloeding van de maatschappij, ouders en andere volwassen verandert je puurheid en ga je je aanpassen, en vaak kopiëren.
Via nine star ki, een Chinese methode, is het mogelijk om inzicht te krijgen in wie je kind is en waar de talenten liggen, de groeimogelijkheden en ook de valkuilen. Een kijkje in jezelf is begonnen om de nine star ki te vertalen naar een kindervorm waar we de 9 element-types, zoals die bekend zijn in de nine star ki voor volwassenen, hebben vertaald naar een kinderfiguur.

De volgende producten zijn op deze basis bij ons te bestellen:

Gepersonaliseerde kraamcadeautjes op basis van de blauwdruk van je kind.
Als je dit cadeautje bestelt, krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten van je kind, de manier waarop het met emoties omgaat en hoe het in situaties kan gaan handelen. Dat is vervat in een decoratieve, handgetekende, gepersonaliseerde poster met de naam en geboortedatum van je kind, én deze essentiële eigenschappen of met een sfeervolle foto als achtergrond (klassiek).

Kindercadeau 0-9 jaar
Als je dit cadeautje bestelt, krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten van je kind, de manier waarop het met emoties omgaat en hoe het in situaties kan gaan handelen. Dat is vervat in een gepersonaliseerde, decoratief handgetekende, poster met de naam en geboortedatum van je kind, én deze essentiële eigenschappen.

knappe kanjerposter
Een mooi uitgevoerde poster met tekening en quote die je kind dagelijks bevestigen in waar het goed in is en gelukkig van wordt of waar het goed in wil worden.

Rapportage kind op basis van nine star ki (Chinese astrologie)
We hebben een prachtige rapportage voor je beschikbaar met de drie persoonlijkheidsfiguren van jouw kind. Hierin beschrijven we de talenten van je kind, waar het zich in kan ontwikkelen en wat je als ouders kan doen om je kind zo goed mogelijk te begeleiden.


Volwassen rapportage
Ontdek in deze rapportage (vanaf 10 jaar) meer over jezelf of je al wat oudere kind. Wie ben je in de kern, waar liggen je talenten? Waar liggen je valkuilen? Waar kun je nog in groeien? Geef jij onbewust jouw onzekerheden door aan jouw kinderen? Zij spiegelen namelijk altijd hun ouders. Het betreft hier een ebook

Coaching
coaching traject ten aanzien van onzekerheid en de invloed die dat kan hebben op je kind


De zekerheden van https://eenkijkjeinjezelf.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.