Een kijkje in jezelf

Een kijkje in jezelf

Ken je kindje?

Op het moment dat een kind geboren wordt, is het nog vrij van alle invloeden van buitenaf, van de opvoeding, de maatschappij, de cultuur, het onderwijs etc. Dus, een kind in de meest pure en zuivere vorm. Die pure vorm wil je als ouder en opvoeder zo lang mogelijk intact houden. Helaas door beïnvloeding van de maatschappij, ouders en andere volwassen verandert je puurheid en ga je je aanpassen, en vaak kopiëren.
Via nine star ki, een Chinese methode, is het mogelijk om inzicht te krijgen in wie je kind is en waar de talenten liggen, de groeimogelijkheden en ook de valkuilen. Een kijkje in jezelf is begonnen om de nine star ki te vertalen naar een kindervorm waar we de 9 element-types, zoals die bekend zijn in de nine star ki voor volwassenen, hebben vertaald naar een kinderfiguur.

De volgende producten zijn op deze basis bij ons te bestellen:

Gepersonaliseerde kraamcadeautjes op basis van de blauwdruk van je kind.
Als je dit cadeautje bestelt, krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten van je kind, de manier waarop het met emoties omgaat en hoe het in situaties kan gaan handelen. Dat is vervat in een decoratieve, handgetekende, gepersonaliseerde poster met de naam en geboortedatum van je kind, én deze essentiële eigenschappen of met een sfeervolle foto als achtergrond (klassiek).

Kindercadeau 0-9 jaar
Als je dit cadeautje bestelt, krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten van je kind, de manier waarop het met emoties omgaat en hoe het in situaties kan gaan handelen. Dat is vervat in een gepersonaliseerde, decoratief handgetekende, poster met de naam en geboortedatum van je kind, én deze essentiële eigenschappen.

knappe kanjerposter
Een mooi uitgevoerde poster met tekening en quote die je kind dagelijks bevestigen in waar het goed in is en gelukkig van wordt of waar het goed in wil worden.

Rapportage kind op basis van nine star ki (Chinese astrologie)
We hebben een prachtige rapportage voor je beschikbaar met de drie persoonlijkheidsfiguren van jouw kind. Hierin beschrijven we de talenten van je kind, waar het zich in kan ontwikkelen en wat je als ouders kan doen om je kind zo goed mogelijk te begeleiden.


Volwassen rapportage
Ontdek in deze rapportage (vanaf 10 jaar) meer over jezelf of je al wat oudere kind. Wie ben je in de kern, waar liggen je talenten? Waar liggen je valkuilen? Waar kun je nog in groeien? Geef jij onbewust jouw onzekerheden door aan jouw kinderen? Zij spiegelen namelijk altijd hun ouders. Het betreft hier een ebook

Coaching
coaching traject ten aanzien van onzekerheid en de invloed die dat kan hebben op je kind


9,3
12 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • NF
  Review voor Een kijkje in jezelf

  Ik had het kraamcadeautje besteld: wat een snelle levering, de volgende dag al in huis en leuk persoonlijk verpakt ook! Het geven aan de kersverse moeder was een groot succes: ze vond het erg leuk om zo’n beschrijving van haar kindje te krijgen, dit geïllustreerd met mooie kleurrijke tekeningen. Echt een orgineel cadeau om te geven dus! En lijkt me als ouders ook leuk om te krijgen want tja… wat weet je nu al van je pasgeboren kind? Erg leuk dus voor aan de muur op de kinderkamer.

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Bedankt voor jouw positieve recensie. En precies de reden waarom wij dit product op de markt hebben gebracht. Had het zelf ook fijn gevonden destijds om dit over mijn kinderen te weten vanaf jongs af aan.

 • Map Dammers
  Geverifieerde klant van Een kijkje in jezelf

  Heel origineel cadeau, prijs verhouding goed.

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Fijn om te horen. Het is altijd weer een mooie bevestiging als ons kraamcadeau gewaardeerd wordt.

 • Hoe beoordeel je Een kijkje in jezelf?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Monique
  Review voor Een kijkje in jezelf

  Prachtige poster, mijn talenten waren op een hele mooie manier beschreven. Mooie witte lijst erom heen. Echt een heel chique mooi kado om te krijgen en om te geven.

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Hoi Monique,

  Dank voor je prachtige review.
  Leuk dat je de poster voor jezelf besteld had zodat je gelijk je talenten kon herkennen. Voor ons ook leuk om de vertaling naar een volwassene te maken.
  dank
  Een kijkje in jezelf Debby en Carol
  Debby en Carol

 • Marguerita Fidder
  Geverifieerde klant van Een kijkje in jezelf

  Snelle service en een heel mooi waardevol cadeau mogen ontvangen. Uniek om als cadeau te geven!

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Bedankt voor je review Marguerita en vooral heel veel plezier bij het geven van deze unieke cadeautjes.

 • Nelly Landzaat
  Geverifieerde klant van Een kijkje in jezelf

  Wat een ontzettend leuk en origineel (kraam)cadeau om te geven. Echt iets anders dan de gebruikelijke kleertjes etc. die gegeven worden. En, je kan het ook voor jezelf gebruiken!!!

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Beste Nelly,

  Fijn dat je het leuk vindt en zo tevreden bent. Dank voor je review.

  Hartelijke groet,

  Een kijkje in jezelf

 • M. J.
  Geverifieerde klant van Een kijkje in jezelf

  Een kindercadeau gekocht. Zeer snelle verwerking. Het product werd dezelfde dag verstuurd. Het product is volgens verwachting en zoals gepresenteerd op de site. Het kindercadeau is mooi uitgewerkt. Een aanrader!

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Beste M.J.,
  Wat fijn dat je het een aanrader vindt en ook de kwaliteit mooi vindt.

  Dank voor je reactie.

  Hartelijke groet,
  Een kijkje in jezelf

  Debby en Carol

 • Saskia Engels
  Geverifieerde klant van Een kijkje in jezelf

  Super snel en goed uitgevoerd

  Antwoord van Een kijkje in jezelf

  Beste Saskia,

  Dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent.

  Hartelijke groet,
  Een kijkje in jezelf

  Debby en Carol