Eexi
Wij zijn Eexi.nl, een jong en dynamisch leverancier op het gebied van (smart) consumenten electronica. We hebben een passie voor de nieuwste technologieën en meest trendy items. Denk aan producten die je huis ‘slimmer’ maken door bediening via je telefoon of alledaagse producten in een mooi jasje voor in- en rondom je huis.

Het Eexi team is gespecialiseerd in het inkopen van kwalitatieve en betaalbare producten die we supersnel bij jou thuis leveren! In ons assortiment bevinden zich internationale merken, en merken die zijn verbonden aan het Xiaomi Ecosysteem, neem snel een kijkje in onze webshop.

Om de prijzen zo laag en competitief te houden hebben wij geen fancy winkels of fysieke showrooms, maar richten we ons puur op eCommerce. Mocht je vragen hebben over het product of de verzending, dan horen wij dit graag van je! Tot ziens op Eexi.nl
De zekerheden van https://www.eexi.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Eexi.nl, een jong en dynamisch leverancier op het gebied van (smart) consumenten elektronica. We hebben een passie voor de nieuwste technologieën en meest trendy items. Denk aan producten die je huis ‘slimmer’ maken door bediening via je telefoon of alledaagse producten in een mooi jasje voor in en rondom je huis.

Het Eexi team is gespecialiseerd in het inkopen van kwalitatieve en betaalbare producten die we supersnel bij je thuis leveren! In ons assortiment bevinden zich internationale merken en merken die zijn verbonden aan het Xiaomi Ecosysteem, neem snel een kijkje in onze webshop!


Bekijk Manifest