Eigen Tandoor

Eigen Tandoor

Sinds de oudheid is de tandoor een trouwe en onmisbare metgezel van nomadische volkeren. De strakke esthetische uiterlijk in de vorm van een amfora, zoals wij deze aanbieden op eigentandoor.nl, is het resultaat van 5000 jaar evolutie. Dikke wanden van klei, versierd met prachtige ornamenten, zijn ingesloten in een gesmeed stalen frame, dat eveneens een prachtig vakmanschap op zichzelf is. Onze schitterende tandoors zijn niet enkel multifunctioneel, ze zullen de tuin- of buitenruimte eveneens versieren als ware eye-catchers.

De taken van de tandoor zijn onder te verdelen in, maar niet beperkt tot: het bakken van brood, het bakken en grillen van vlees en groenten, het koken van soep en gerechten, thee zetten, roken, barbecueën en nog veel meer. Bovendien is de tandoor ook ideaal om buiten warm te blijven omdat de keramische wanden de hitte lang vasthouden. Er kunnen zelfs meerdere functies met elkaar gecombineerd worden, zoals brood bakken en grillen van vlees, vis en/of groenten tegelijkertijd, waardoor velerlei gevarieerde gerechten binnen een mum van tijd bereid worden.

Nadat u een bescheiden hoeveelheid hout hebt aangestoken, zullen de keramische wanden de temperatuur nog urenlang vasthouden. Hierdoor kunnen desgewenst meerdere kooksessies achter elkaar plaatsnemen. De gasten zullen versteld staan van de resultaten.
De zekerheden van https://eigentandoor.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest