Eigen Tandoor

Eigen Tandoor

Sinds de oudheid is de tandoor een trouwe en onmisbare metgezel van nomadische volkeren. De strakke esthetische uiterlijk in de vorm van een amfora, zoals wij deze aanbieden op eigentandoor.nl, is het resultaat van 5000 jaar evolutie. Dikke wanden van klei, versierd met prachtige ornamenten, zijn ingesloten in een gesmeed stalen frame, dat eveneens een prachtig vakmanschap op zichzelf is. Onze schitterende tandoors zijn niet enkel multifunctioneel, ze zullen de tuin- of buitenruimte eveneens versieren als ware eye-catchers.

De taken van de tandoor zijn onder te verdelen in, maar niet beperkt tot: het bakken van brood, het bakken en grillen van vlees en groenten, het koken van soep en gerechten, thee zetten, roken, barbecueën en nog veel meer. Bovendien is de tandoor ook ideaal om buiten warm te blijven omdat de keramische wanden de hitte lang vasthouden. Er kunnen zelfs meerdere functies met elkaar gecombineerd worden, zoals brood bakken en grillen van vlees, vis en/of groenten tegelijkertijd, waardoor velerlei gevarieerde gerechten binnen een mum van tijd bereid worden.

Nadat u een bescheiden hoeveelheid hout hebt aangestoken, zullen de keramische wanden de temperatuur nog urenlang vasthouden. Hierdoor kunnen desgewenst meerdere kooksessies achter elkaar plaatsnemen. De gasten zullen versteld staan van de resultaten.
9,3
3 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 3 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Janny
  Geverifieerde klant van Eigen Tandoor

  Levering was niet snel, maar de aflevering was super. Goed verpakt en bestelling was compleet. Vriendelijke te woord gestaan aan telefoon en snelle reactie via whatsapp als wij wéér eens belde of appte waar de bestelling bleef. 😅😊
  Inmiddels de Tandoor gebruikt en we zijn er erg blij mee.

 • Henk
  Review voor Eigen Tandoor

  Snelle levering, top product!

 • Hoe beoordeel je Eigen Tandoor?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • willem van der wijst
  Geverifieerde klant van Eigen Tandoor

  mooi apparaat maar moet het nog uitproberen maar volgens you tube filmpjes
  werkt dit prima.