Eikenhouthandel.nl

Eikenhouthandel.nl

Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in eikenhout & douglashout. Al onze eikenhout & douglashout producten zijn direct leverbaar uit voorraad. Wij leveren al onze producten in Nederland en Belgiƫ. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit eikenhout & douglashout balken, planken, regels en geschaafde eikenproducten. In het assortiment hebben we ook zweedsrabat, vellingdelen, terrasdelen en allerlei afwerkings producten. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Nieuw in ons assortiment zijn de schaaldelen oftewel de boomstamtafel bladen. Ons meubelhout is circa 7 jaar gedroogd geweest in droogcabines, zo voldoet het aan de eisen om als meubelhout gebruikt te kunnen worden. Kijk gerust verder op onze webshop voor eikenhout of meubels, of neem contact met ons op.
De zekerheden van https://www.eikenhouthandel.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.