Elektrische-lier.nl

Elektrische-lier.nl

Een complete online winkel voor al uw elektrische lieren en toebehoren! U vindt hier de complete lijn elektrische lieren van Warn Winch, CarbonWinch en Superwinch. Al 40 jaar vertrouwen velen dagelijks op de 12V en 24V lieren van deze Amerikaanse en Australische topmerken! Uiteraard vindt u in onze lierenshop ook alle accessoires, onderdelen en reparatie voor uw Elektrische lier.

Vanzelfsprekend gegarandeerd scherpe prijzen op Elektrische-lier.nl en een snelle levering!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest