Elhorst Wijnen

Elhorst Wijnen

Liefhebbers van wijn voelen zich thuis bij Elhorst Wijnen. Met een collectie van meer dan 500 wijnen biedt Elhorst Wijnen een ruime keuze uit hoogwaardige wijnen met een aantrekkelijk prijskaartje. Elhorst Wijnen mikt met zijn wijnspeciaalzaak & webshop ook op de consument die het avontuur aan durft te gaan met minder bekende wijnhuizen. Deze zijn door ons met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Elhorst Wijnen is onstaan uit een echte wijnfamilie, zodat die selectie volledig voldoet aan de eisen; ook de fijnproevers zullen binnen het assortiment een uitstekende keuze kunnen maken.
Uiteraard zijn in de winkel & webshop de klassieke wijnlanden te vinden: prachtige wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Maar ook Argentinië, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten zijn vertegenwoordigd. Voor alle wijnen geldt dat niet het etiket belangrijk is, maar vooral de inhoud van de fles. “Het gaat om de wijn en niet het plaatje”, vindt Jeroen Elhorst: “We willen bewust geen dure merken hebben, maar kwaliteit met betaalbare prijzen.”

Tussen al het moois zitten ook bijzondere vondsten. Zoals van het Weingut Becker Landgraf uit Rheinhessen. Elhorst Wijnen is voortdurend op zoek naar meer van deze bijzondere wijnen en verwacht het totale assortiment uit te kunnen breiden tot 600 wijnen. Het moet, vindt hij, ook geen doolhof worden. U moet binnen een aantal muisklikken de wijn hebben gevonden die u zoekt!
De zekerheden van https://www.elhorstwijnen.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.