Elhorst Wijnen
Uiteraard zijn in de winkel & webshop de klassieke wijnlanden te vinden: prachtige wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Maar ook Argentinië, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten zijn vertegenwoordigd. Voor alle wijnen geldt dat niet het etiket belangrijk is, maar vooral de inhoud van de fles. “Het gaat om de wijn en niet het plaatje”, vindt Jeroen Elhorst: “We willen bewust geen dure merken hebben, maar kwaliteit met betaalbare prijzen.”
Tussen al het moois zitten ook bijzondere vondsten. Zoals van het Weingut Becker Landgraf uit Rheinhessen. Elhorst Wijnen is voortdurend op zoek naar meer van deze bijzondere wijnen en verwacht het totale assortiment uit te kunnen breiden tot 400 wijnen. Het moet, vindt hij, ook geen doolhof worden. U moet binnen een aantal muisklikken de wijn hebben gevonden die u zoekt!
Pieter Jan
goeie acties, snelle levering
Wouter De Boer
Lekkere Huff spatburgunder, binnen een dag bezorgd 👍🏻
Hoe beoordeel je Elhorst Wijnen?
Maarten Nix
Binnen 3 dagen in huis
Berre Zinkweg
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede professionele adviezen van kenners!
M Lentferink
Heerlijke wijnen en goede service
Peter Vos
Ik heb nog geen wijn gezien
Antwoord van Elhorst WijnenBeste Peter,
We betreuren het dat u uw wijn nog niet gehad heeft.
We hebben het pakket maandag 25-1 aangeboden bij onze pakketdienst.
Zoals u uit landelijke pers heeft kunnen vernemen hebben alle pakketdiensten door COVID-19 een grote achterstand.
We hopen dat u zo spoedig uw wijn ontvangt.
Klantenservice
Elhorst Wijnen
Mariet Schoenmakers
Roelof ten Wolde
goede wijn
Steffan van der Woude
Zeer snelle levering en goede klantenservice.
Herman Meenks
Goede kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen.
Laad meer