EnergyBy
EnergyBy is een groothandel voor de verwarmingssystemen en electrotechnische materialen in Nederland en is de meest klantgerichte groothandel.. EnergyBy ontzorgt haar klanten met nuchter en vakkundig advies, verrassend innovatieve oplossingen en een snelle, foutloze levering. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webshop en een zeer uitgebreid assortiment van paar duizend producten. EnergyBy heeft 1 grote distributiecentrum en circa 30 dealers in Nederland.

Het doel van “EnergyBy” is om het symbool te staan van kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid voor zijn klanten
De zekerheden van https://www.energyby.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.