EquiSchoen
Verkoop van hoefschoenen en hoefverzorgingsproducten voor paarden. Uitgebreide passervice door middel van fitkits en persoonlijk contact; tevens zijn huurschoenen voor testen mogelijk.
De zekerheden van https://www.equischoen.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

EquiSchoen is opgericht in 2013 en heeft de liefde voor de paarden voor op staan. We begrijpen dat onze klanten niet zomaar iets willen aanschaffen, maar die hoefschoenen willen aanschaffen waarvan ze zeker weten dat het bij hun paard of pony past. De vorm van de hoef, de vorm van de hoefschoen; zoveel merken, zoveel keuze. Welke pad, welke gaiter, met welk doel worden ze aangeschaft? We helpen onze klanten graag persoonlijk. We helpen ze met bepalen van de juiste merken en maten. Soms lijkt het ene merk mooier, maar is het andere merk toch echt beter in een bepaalde specifieke situatie. Kennis en ervaring willen delen; samen sterk.


Bekijk Manifest