Equilin, veterinaire paardenvoeding

Equilin, veterinaire paardenvoeding

Equilin, veterinaire paardenvoeding heeft het nieuwe voeren ontwikkeld voer dat voldoet aan de werkelijke behoeften van het paard. Equilin gebruikt natuurlijke grondstoffen en doet nooit concessies aan de kwaliteit. Daarbij worden de producten regelmatig getoetst en verbeterd aan de laatste wetenschappelijke inzichten.
De zekerheden van https://www.equilin.eu/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

'Het Nieuwe Voeren' van Equilin

Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.' Deze eed zweerden artsen vroeger aan Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunde. Dat blijkt als we paarden en pony’s gaan voeren naar hun natuurlijke minimale ruwvoerbehoefte. Er ontstaan dan veel minder problemen. Zoomen we nog verder in op de voeding, dan zal blijken dat de gezondheid en het gedrag nog veel meer worden beïnvloed door een niet passend rantsoen.


Bekijk Manifest