Equilin, veterinaire paardenvoeding
Denise
Zeer snel verzonden en ontvangen, heel fijne producten.
Lean
ik voer nu 3 jaar basic en balancer aan m'n paarden en hun vacht glanst het hele jaar door!
Hoe beoordeel je Equilin, veterinaire paardenvoeding?
Willem Van der Zwaan
Nog steeds niet geleverd
Rosanne Schalkwijk
Geweldige service!
Sandra
Bestelling geplaatst, na een week nog niets ontvangen dus een mailtje gestuurd. Zou zo snel mogelijk verstuurd worden. Na 4 dagen nog steeds geen verzending aangemaakt dus wederom een mailtje hoelang het ging duren ivm geplande vakantie. Wederom dagen niet gehoord. Daarna een mail gestuurd dat de hele bestelling geannuleerd mocht worden en dat ik mijn geld terug wilde. Je raadt het vast al, na 3 dagen een verzending aangemaakt en kort daarna een reactie op mijn mail dat mijn bestelling was verzonden en dat annuleren niet meer mogelijk was. Wat een aanfluiting is dit bedrijf.
Vervoort
Goed product
An
Hele snelle levering.
Charlotte
Topkwaliteit! Bedankt voor het nieuwjaarsgeschenkje!
Vanessa Wils
Karin
Goed advies en begeleiding. Paard ziet er goed uit. Mentaal veel meer relaxed. Fysiek gevoeligheid van maag/darmen veel beter onder controle.
Nancy
Schnelle Versendung
Margot
Makkelijke webshop, mooie producten en supersnelle levering!
Sarny Heijnen
Keizers
Snelle levering! Erg tevreden over het resultaat.
Vervoort
Goed product
Sandra Raaijmakers
Het was snel besteld en bezorgd.
Els vangronsveld
heb ze nog niet aangekregen
Antwoord van Equilin, veterinaire paardenvoedingGoedendag Els, vrijdag hebben we je een bericht gestuurd dat het adres niet goed stond en dat dit is gecorrigeerd bij de vervoerder. Hierdoor heeft het pakket enkele dagen vertraging heeft opgelopen. Waarschijnlijk wordt het morgen bezorgd.
Judith Bijl
Heel blij met deze geconcentreerde balancer. Vrij van onnodige ballaststoffen en zonder toegevoegd ijzer.
Monique Van Zeist
Snelle levering goed advies! 👍