Ergowebshop
Advies en verkoop van ergonomische hulpmiddelen voor elke kantoor- en thuisomgeving. Levering zowel aan particulieren als bedrijfsleven als therapeuten.
De zekerheden van https://www.ergowebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Ergowebshop staat de klant altijd voorop. Juist de vragen en wensen die niet altijd gemakkelijk op te lossen zijn, staan wij graag klaar!!! Wij staan dan ook altijd klaar om jouw vragen aan te horen, te begrijpen en daar een perfect passende oplossing voor te vinden!!!!

Neem dus gerust contact met ons op om jouw uitdaging te bespreken.

groet Maik


Bekijk Manifest