Ondanks alle negatieve ervaringen ( die ik las pas nadat ik mijn bestelling deed ) Wil ik ook even melden dat ik vandaag mijn pakketje heb binnen gekregen dat ik eind vorige week bestelde Alles in perfecte staat en precies wat ik ook bestelde Enige minpunt is dat ik aanvinkte dat ik pakketpost aanklikte voor €3,50 En het gratis verzonden werd in een brievenbus doosje Dus heb ik eigenlijk €3,50 teveel betaald Voor de rest meer dan tevreden 💪🏻
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap ingetrokken sinds 2024, wegens webwinkelier onbereikbaar
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Hiezke
- Leon
Het volgende is er aan de hand, ik heb een berichtje gestuurt naar jullie provider van het ip en domein.
Hoe zou je Esigaretshop.nl beoordelen?
- Mariska
Op 1 december een bestelling geplaatst, op 12 december een track en tracecode ontvangen maar nu op 22 januari nog niets ontvangen. Inmiddels 4 mails gestuurd waar niet op gereageerd wordt. Ook al 10x gebeld maar dan wordt ik door (een zeer vriendelijke) jongen gevraagd om op ander moment terug te bellen. Ik wordt er echt moedeloos van! Bestel dus niets bij deze webshop!!!!
- Sikki
naar 8 dagen nog niks aangekomen...als ik belde, wordt het gesprek niet aangekomen....vreemd!!!
- Louis
Helaas is het mij ook overkomen, volgens mij de broer van Sywert aan de lijn gehad. (je weet wel, van de mondkapjes). Op 14-12-2023 besteld. Na 5 dagen bellen, na 2 dagen bellen, na weer 3 dagen bellen, na 5 dagen e-mail gestuurd. En Sywert, maar iedere keer beloven dat het goed komt. Hoe is het toch mogelijk dat dit soort bedrijven zo de mist in kunnen gaan.
- Arnold
op 30-11-2023 een bestelling geplaatst en betaald 40,- op 05-12 2023 een mailtje gestuurd dat het wel tijd werd dat ze zouden gaan leveren op 11-12-2023 eindelijk een mailtje dat mijn status is veranderd in "behandeld" het is nu 15-01-2024 en nog steeds niets ontvangen, dus ik geef jullie nog 1 week de tijd om de spullen te bezorgen of mijn geld terug te boeken anders zal ik aangifte gaan moeten doen wegens diefstal