Esther van Maanen Hair&Make-up

Esther van Maanen Hair&Make-up

Esther van Maanen Hair & Make-up is een online shop met mooie, met zorg geselecteerde niche merken.
✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances ✨ Kaftanwear ✨Make-up Masterclass
De zekerheden van https://esthervanmaanen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als Hair & make-up artist startte ik mijn carrière in 1999. Naast de vele editorial photoshoots die ik doe voor gerenommeerde nationale en internationale magazines ( L'Officiel, Allure, Vogue, Elle, Grazia) heb ik veel gereisd op en neer tussen New York, Milaan en Parijs om o.a. tophairstylist Luigi Murenu te assisteren tijdens de internationale Fashion Weeks. Ook heb ik meegewerkt aan de bekende Victoria's Secret Fashion Show. Op LINDA.tv was ik te te zien met mijn eigen beautyvlog, en geef ik make-up masterclasses aan iedereen die wil leren hoe je bij jezelf mooie make-up kunt aanbrengen.


Bekijk Manifest