Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten

Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten

Webwinkel Eturnal levert een uitgebreide collectie Assieraden en Gedenkobjecten met een bijzondere as- en haarverwerking.
assieraden urnen strooikokers
De zekerheden van https://eturnal.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Clarita Sloot(1962) , geboren en getogen in de Achterhoek.

Ik ben een mensen-mens en wil graag anderen helpen om het verdriet na een overlijden van een dierbare om te zetten in een draagbare herinnering, zowel letterlijk als figuurlijk. Het geeft een voldaan gevoel om op zulke moeilijk momenten iets wezenlijks voor een ander te kunnen betekenen.

Door het verlies van diverse dierbaren in mijn directe omgeving ben ik me erg bewust geworden van de kracht van een mooi gedenkobject.

Ik hoop dat herinneringsmonumenten in het algemeen en mijn assieraden en gedenkobjecten in het bijzonder, u veel sterkte, liefde en troost bieden.


Bekijk Manifest