Euroknaller
Euroknaller is dé dagdeal-website waar je dagelijks verrast zal worden door te gekke producten tegen aantrekkelijk lage prijzen. Bij Euroknaller lopen kortingen op tot wel 75% en is het mogelijk om te sparen voor GRATIS producten!

Bij EuroKnaller spaar je automatisch mee voor gratis producten via Knalzegels. Je ontvangt zegels bij aankoop van geselecteerde producten. Spaarkaart vol? Dan kun je een product naar keuze kiezen uit de Knalzegelwebshop. De spaarkaart fungeert dan als betaalmiddel.

Iedere dag maak je kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen als kortingscode! Deze kun je vervolgens bij je volgende bestelling gebruiken als wettig betaalmiddel. Kans maken is simpel. Selecteer je product naar keuze en volg vervolgens alle stappen van het bestelproces. Na afronding van je betaling wordt meteen duidelijk of je de dagwinnaar bent.

De waarde van de kortingscode die je vervolgens per mail ontvangt staat gelijk aan de prijs van het product waarmee je de actie hebt gewonnen. Deze actie is niet geldig op speciale acties bovenop de actieprijs.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 28-06-2019 stopgezet